Det er Odd Rene Andersen og bandet Soul City som åpner festivalen fredag 4. august. I tillegg skal Silya & The Saylors på scenen, og Trang Fødsel blir også en del av festivalens innhold på fredag ved siden av Janove.

På lørdag er det disse fire som skal innta scenen på Lamholmen.

Erik og Kriss. Bandet Flyvnill Train. Og deretter nostalgien ved Slade og 10CC.

Vokalisten fra Fredrikstad underhold i flere år med sin praktfulle stemme som soulartisten Rene Andersen. Han var også på den første Lamholmenfestivalen i 2014. Fra menyen serverer Rene personlige versjoner av en brei amerikansk soultradisjon. Blant annet udødelige klassikere Ray Charles, James Brown, Michael Jackson og Stax og Atlantic. 

På hjemmebane trekker Odd Rene Andersen fulle hus, ikke bare på de svært populære juleshowene men også på konserter hvor soul står i høy kurs. For dem som ikke har opplevd Odd Rene live på scenen har kanskje fått med seg stemmen en av flere ganger i programmet «Beat for Beat» hos Ivar Dyrhaug eller som fast vokalist i DAn Børge Akerøs «Klassefesten».

Artisten har også delt secene med stor navn som Tina Turner, som han var oppvarmingsband for i Oslo Spektrum i 1966. Han har også vært korist for Paul McCartney også det i Oslo Spektrum samt supportartist for bland andre Joe Cocker.