Jente 13/14, 7'er avd Lofoten ble i år vunnet at Leknes fk. Leknes J14 består av 23 treningsglade og fotballinteresserte jenter, og mange av jentene har spilt fotball ilag siden de var 5-6 år. Jentene er født i 2006 og 2005, en fantastisk gjeng som har trent villig hver tirsdag og torsdag av trenerne Dag Walle og Ann-Carin Abelsen. Siden vi ikke har hatt frafall i denne gjengen, men bare tilførsel av jenter valgte vi før seriestart å dele jentene i to jevne lag å ha to lag påmeldt i 7'er serien. Lagene har storspilt, vunnet de aller fleste kampene og rykket ifra motstanderene på tabellen. Siste seriekamp ble mot Svolvær, det endte med storseier 11-0 til Leknes 2 og tett etterfulgt havnet Leknes 1 på andreplass i serien.

En fantastisk sesong og en fantastisk gjeng å trene, nå er det kretsmesterskap mot sannsynlegvis Stålbrått og Mjølner, det blir TØFT, men ikke umulig.

ETTER kampen igår inviterte vi Svolvær på sjokoladekake og saft i klubbhuset.Svolvær har også stilt med to lag i serien og de har måttet tåle mye juling og tap gjennom sesongen, men som Leknes har de også godt humør og har lært seg å spille fotball med å tape og vinne med samme sinn.

Vi på Leknes har MYE fokus på trening, gode holdninger, sunn mat og drikke, spille teknisk god fotball, lære spilleforståelse, bare ros på banen, ingen styggord, ta vare på hverandre, blitt godt kjent med hverandre og motivere hverandre til å bli bedre. Sammen er denne gjengen en helt unik og flott gjeng, det har virkelig vært en fryd å trene og dra på turneringer med disse fine jentene.

Leknes Fotballklubb kan virkelig være stolt av disse jentene, de har virkelig spilt fotball iår.

Teksten er sendt inn av trener for Leknes J14 , Ann-Carin Abelsen.