I forbindelse med kampen mellom Leknes og Billefjord om 12.000 kroner, har Jan Arne Stokmo startet en kronerulling til Leknes Skiklubb.

- Jeg foreslo det for å sikre at Lofoten kom ut som en vinner uansett, sier Stokmo.

Sist han sjekket hadde det allerede kommet inn 14.200 kroner. Det bare på litt over tre døgn.

- Jeg oppfordrer så mange som mulig til å vippse over en liten sum etter eget ønske. Hittil virker det som om initiativet er veldig godt mottatt, og jeg er imponert over engasjementet. Det er tydelig at folk setter pris på tilbudet som Leknes skiklubb gjør, sier Stokmo, som bor i Trondheim og betegner seg selv som en flittig bruker av løypa når han er hjemme på Gravdal.  

- En kjempeinnsats

Klubben er i ferd med å bygge rulleskiløype på Leknes og samler derfor inn 1,2 millioner kroner. Skiklubben er med i konkurransen om 12.000 kroner fra prosjektet Idrettsramme som er en del av Kraft til idretten.

Fristen for å stemme går ut 22. september. Ifølge Inge Harald Olsen i Leknes Skiklubb ser det dårlig ut for dem, men han oppfordrer fortsatt alle til å stemme.

- Billefjord har vært på NRK Finnmark. Det ser dessverre ikke ut til at vi rekker ut lengre enn Lofoten, men hvis folk fortsatt vil bidra er det kjempebra! Vi trenger et større engasjement, sier Olsen.

Han forteller at kronerullinga kommer godt med, og håper at folk også ønsker å bidra der.

- Det er utrolig artig! Vi trenger penger til rulleskiløypa, og det at vi nå har berget pengene vi kunne ha vunnet i konkurransen likevel er glimrende. Det har vært en kjempeinnsats fra alle sammen, og vi har fått noen store og mange små bidrag. Vi har til og med fått to bidrag fra Billefjord! Det er jo veldig morsomt, ler Olsen.

For å stemme i konkurransen går man inn på denne nettsiden, trykker på bildet av Leknes Skiklubb, registrerer seg med Facebook (kun en stemme per person) og avlegger stemme deretter.

For å bidra i kronerullinga kan man bruke Vipps og Vippsnr. 14095 eller bruke kontonummer 4580.14.17861.