Endelig kommer ballbingen!

Her ved barneskolen på Leknes skal den nye ballbingen settes opp.

Her ved barneskolen på Leknes skal den nye ballbingen settes opp. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den nye ballbingen ved Leknes skole kommer seint, men den kommer etter alt å dømme godt for de 550 elevene.

DEL

Meningen var at den skulle være på plass før jul. Slik ble det ikke, og med plussgrader er det nå gode forhold for å montere bingen og dekket.

Igangsettingen av arbeidet kom så brått på skolen, at de ikke rakk å sende ut varsel til foreldrene om endret parkeringsmønster ved skolen under bygginga. Dermed ble det en brå start denne uka, da parkeringa ved barneskolen ble stengt.

Mens arbeidet pågår, må foreldre som skal levere elever til barneskolen parkere ved "den fjerde armen" i rundkjøringa og følge dem opp til skolen via gangstien.

- Vi ber alle ta hensyn og kjøre rolig i området, da det kan være litt kaotisk nå i starten. Det vil komme på plass en bedre løsning i samarbeid med kommunen etterhvert, skriver skolen i ei melding til foreldre og foresatte.

Vestvågøy kommune fikk i fjor sommer 300.000 kroner fra Nordland fylkeskommune til å bygge en ballbinge nummer to ved skolen som har over 550 elever.

Allerede i 2014 søkte skolen og foreldreutvalget om spillemidler til denne bingen som skal stå på parkeringsplassen til barnetrinnet.


Artikkeltags