Marcus nummer tre i landsfinalen

FORNØYD: Selv om det ikke ble tur til Europa-finalen så var Marcus Bendiksen svært fornøyd med å få en ny sykkel etter tredjeplassen.

FORNØYD: Selv om det ikke ble tur til Europa-finalen så var Marcus Bendiksen svært fornøyd med å få en ny sykkel etter tredjeplassen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Marcus Bendiksen fra Leknes ble nummer tre i landsfinalen i Sikker på sykkel som ble arrangert i helga.

DEL

Sikker på sykkel er NAFs sykkelopplæring for barn i alderen 10 til 12 år. I år er det over 43 000 barn som deltar i hele landet.

Det arrangeres distriktsfinaler over hele landet der de to beste går til landsfinale. Da NAF Lofoten, sammen med Leknes skole, arrangerte distriktsfinalen for Lofoten var det Ann-Nathalie Pettersen fra Svarholt skole og Marcus Bendiksen fra Leknes som var best.

De fikk dermed delta i landsfinalen som ble arrangert i Letohallen på Dal på Romerike sist helg.

De to beste i hver klasse fikk billett til Europa-finalen, og Marcus var så nær så nær å få seg en til finalen.

- Marcus ble nummer tre av guttene. Han hadde lik poengsum som han som kom på andreplass, men ble dømt bak. Marcus fikk med seg en splitter ny sykkel i tredjepremie, opplyser Jarl E. Jakobsen i NAF Lofoten.

Også Ann-Nathalie gjorde det bra.

- Hun endte på en flott tiendeplass i jenteklassen. Begge to gjorde det meget bra, og var flotte representanter for Lofoten, opplyser Jakobsen.

Artikkeltags