Inviterer til dugnad i Leknes sentrum: – Torsdag er det plutselig 17. mai, og vi vil alle at byen da skal skinne fra sin beste side

DUGNAD: Benjamin Einarsen inviterer til dugnad i Leknes sentrum mandag ettermiddag

DUGNAD: Benjamin Einarsen inviterer til dugnad i Leknes sentrum mandag ettermiddag Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag ettermiddag inviteres alle til en dugnad for å gjøre Leknes sentrum rent og fint til 17.mai.

DEL

Gjenoppstarten av Leknes Innbyggerforening, ved initiativtaker Benjamin Einarsen, inviterer til en uforpliktende, sosial sentrumsdugnad i Leknes sentrum førstkommende mandag kl. 17.00.
På Facebook har dugnadsarrangementet fått tilnavnet: – En siste finpuss før 17. mai.

– Torsdag er det plutselig 17. mai, og vi vil alle at byen da skal skinne fra sin beste side. Så vi inviterer til en liten finpuss-dugnad, mest for det sosiale, men også for å gjøre sentrum fines mulig. – Det sies og skrives mye om byutviklingen og sentrumstilstanden. I mine øyne så har Leknes et kjempepotensial! Først og fremst får vi gjøre det vi allerede har så fint som mulig, med kost, spade, rake og vann. Om noen har en ekstra blomst eller en benk vi kan male, så er det ikke så mye mer som skal til for å skape en rimelig trivsel i byen, skriver Benjamin Einarsen i en pressemelding.

– Det har allerede blir gjort en del i sentrum, men det gjenstår fortsatt mye, legger han til.

Han håper Leknes kan få til det sammen som andre steder har fått til.

– Stoltheten, dugnadsånden og tilhørigheten som andre tettsteder og bygder i Lofoten har, er bare helt forbilledlig. Vi som bor eller driver butikk på Leknes får begynne i det små, med denne dugnaden, så ser vi hvor stort engasjementet kan vokse. Men noe hjemmebakt kake på første dugnad kan jeg ikke love, selv om den ville vært svært velkommen, skriver Einarsen.

Oppmøtet er på basketballbanen utenfor rådhuset, og alt av dugnadsutstyr er også hjertelig velkomment.

Einarsen opplyser at de ikke har fått noen avklaring på med hvem og hvordan Leknes Innbyggerforening skal eksistere. Dette kan diskuteres i etterkant av dugnaden.

Les også: Jobber videre med innbyggerforening på Leknes 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken