Bofellesskap fikk ny høyttaler - allsang fra første låt!

Det ble allsang på Lekneshagen bofellesskap da musikken ble satt på med den nye høyttaleren.

DEL

Onsdag var Borge helselag på Lekneshagen bofellesskap for å overrekke en ny høyttaler til avdelingene. Det er et trivselstiltak til dans og sang, forteller leder i helselaget Tone May Nordstrand.

– Det er slik at de skal kunne høre musikken og kose seg med den. Det er fint at det kan skje noe litt annet i hverdagen, og at beboerne kan få et avbrekk. Nå blir det kaffe og kaker før vi skal sette på litt musikk for dans og sang, sier hun.

Ansatte, pårørende og beboerne hadde møtt opp til overrekkelsen. Det ble allsang så snart helselaget spilte den første låta «Høyt over fjellet» av Ivar Ruste. Noen tok også til dansegolvet.

Les også: Vårtegn i Stamsund

Gir livsglede

Karin Muth-Johansen, sykepleier i fagteamet på Lekneshagen tok imot høyttaleren fra helselaget.

– Det er flott at helselaget gjør slikt. Musikk gir livsglede. Mange som er desorientert i hverdagen blir med på sang så snart det kommer musikk. De kjenner fortsatt til sangene og tekstene. Det er også fin at så mange pårørende stiller opp, sier hun.

Hun forteller at noen av avdelingene til nå har spilt musikk fra mobilen.

– På enkelte avdelinger passer det ikke, men andre avdelinger spiller gjerne musikk daglig. Det er flott å få til slike dager som i dag, sier hun.

Les også: Steffi (30) fikk lang beskjed av Morten Harket: – Han har troa på meg, og jeg håper han har rett!

Artikkeltags