Nå haster det for Lofoten Skatepark

Are Johansen og Jim Andreassen i Lofoten Skatepark har alt klart for å igangsette byggingen på området bak dem. Men de mangler den siste tillatelsen. Foto: Lise Fagerbakk

Are Johansen og Jim Andreassen i Lofoten Skatepark har alt klart for å igangsette byggingen på området bak dem. Men de mangler den siste tillatelsen. Foto: Lise Fagerbakk

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Alt er klart for å igangsette byggingen av rundt 400 kvadratmeter skatepark ved Lofothallen.

Finansieringen er klar. Det samme er entreprenør Bjørn Eltoft og LofotEntreprenør. Men nå begynner det å haste.

- Prosjektet er finansiert med tilskudd fra flere fond. Disse har satt en frist for oppstart og gjennomføring av prosjektet. En av de største bidragsyterne, Gjensidigefondet, har frist for oppstart 15. april, sier Jim Andreassen i Lofoten Skatepark.

En annen, SpareBank1, har frist til 1. mai. Nordland fylkeskommune har også purret på. De har satt en frist til 1. juni med å ha igangsatt byggingen.

Andreassen og Are Johansen, håper de kan sette spaden i jorda innen fristen 15. april.

- Vi har søkt Vestvågøy kommune om dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan, og vi håper de kan behandle søknaden snarest, sier Andreassen.

I det ligger også å behandle en byggesøknad, som også er klar til å sendes inn straks klarsignalet om plasseringen kommer.

Området er som Lofotposten har omtalt tidligere, i enden av kunstgressbanen ved Lofothallen.

Går alt som planlagt, kan barn og unge ta banen i bruk før skolestart.

- Første byggetrinn er en flate på rundt 400 kvadratmeter, med en skråning og noen elementer, forteller Andreassen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags