De prøvde forskjellige sjekketeknikker, fra Emils pubertale til Christians bråkjekke

Olav Svarstad Haugland, Christian Mikkelsen og Emil Svendsen i nok en ellevill dialog med publikum i salen.

Olav Svarstad Haugland, Christian Mikkelsen og Emil Svendsen i nok en ellevill dialog med publikum i salen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Humorshow på UL Ørnen

DEL

Humorgruppa Bare Moro Impro la opp til et ellevilt publikumsfrieri under stand up-showet på UL Ørnen og publikum var med fra første stund.

Ellevillt og imponerende

Vel 100 personer hadde benket seg da humorgruppa Bare Moro Impro (BMI) inntok scenen på UL Ørnen på Leknes fredag kveld. Gruppa som består av Olav Svarstad Haugland, Emil Berntsen og Christian Mikkelsen startet umiddelbart med å involvere publikum i sin improvisasjon og folk var med. De oppfordret folk til å komme med forslag under «Ting du ikke sier» og forslagene var mange og det de tre klarte å få ut av det gjorde dette nummeret til et av de aller beste. De tre guttene, godt understøttet av gitarist Christian Dahlsbø, fortsatte publikumsfrieriet og hentet opp Silje og Tom fra salen. De fikk oppgaven med å lage lydeffekter som passet til det som de tre på scenen gjorde. Herlig scene som fikk folk til å tørke lattertårene. Et av høydepunktet var da Toyni ble hentet opp fra salen. De tre skulle på hver sin måte prøve å få en date med Toyni. Etter å ha fått noen stikkord fra Toyni satte de i gang. Komikerne skøyet mye rundt navnet og endte med å kalle henne Torgny. De tre prøvde tre forskjellige sjekketeknikker, fra Emils pubertale til Christians bråkjekke, men det var Olav som fikk ja, etter å ha brukte en sang av Meat Loaf. Dette var virkelig gøy og det var ikke mindre gøy da de tre fikk låne mobiltelefonen til et par. Her skulle Emil svare på det Christian spurte om kun ved hjelp av meldinger på telefonen. Da kokte det i salen og kanskje skyldtes det også litt skadefryd. Folk trampeklappet de av scenen etter halvannet time med improvisert galskap.

Så tårene trillet

Marianne Holand og Heidi Svendsen lo så tårene trillet.

–Dette var virkelig artig, et kjempeshow. Det er krevende å spille denne form for teater og de tre gjorde det på en glimrende måte, sier de to damene som selv driver med amatørteater.

Gutta i BMI leverte alt et artig og flirfullt show og Stand Up Lofoten kan bokføre nok en lattersuksess.

LES OGSÅ: Teater om pyromani og manipulasjon

Årets filmhøst 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken