Dag Otto inspirerte de ansatte: Fortalte om veien fra fallskjermulykken til å bli sykkelproff

På Leknes: Fredag holdt Dag Otto Lauritzen foredrag for de ansatte i Vestvågøy kommune da de arrangerte inspirasjonsdag.

På Leknes: Fredag holdt Dag Otto Lauritzen foredrag for de ansatte i Vestvågøy kommune da de arrangerte inspirasjonsdag. Foto:

DEL

Fredag ble det arrangert inspirasjonsdag for alle ansatte som hadde mulighet til å stille i Vestvågøy kommune. Det skriver kommunen i ukas nyhetsbrev.

– Foredragsholderen kunne vel knapt passet bedre for oss i Vestvågøy som i år er vertskommune for Arctic Race Norway, skriver kommunen.

Foredragsholder var nemlig tidligere syklist og TV-personlighet Dag Otto Lauritzen. I sitt foredrag snakket han om sin vei fra ei alvorlig ulykke under et fallskjermhopp i Forsvaret til å bli sykkelproff.

– Med en passe dose humor rundt egne opplevelser, tilfeldigheter og veivalg gjennom livet, bød han publikum på tankevekkende resonnementer rundt tro på seg selv, viljestyrke og positiv tankegang, skriver kommunen.

Lauritzen hadde også et budskap om å bry seg om hverandre, se hverandre og hente hverandre opp når det trengs.

– Oppsummert fikk de som jobber i Vestvågøy mye inspirasjon, mye humor og masse feelgood i løpet av et par fredagstimer.

Rundt 500 kommunalt ansatte hadde benket seg i Lekneshallen for å få inspirasjon.

Artikkeltags