Starter kronerulling: – Ønsker å gjøre en forskjell for beboerne ved sykehjemmet

KRONERULLING: - Vi håper at folk støtter opp om kronerullingen, sier Leif Helge Hansen, som er leder i Personskadeforbundet LTN Lofoten.

KRONERULLING: - Vi håper at folk støtter opp om kronerullingen, sier Leif Helge Hansen, som er leder i Personskadeforbundet LTN Lofoten.

Artikkelen er over 2 år gammel

Personskadeforbundet LTN Lofoten ønsker å gjøre en liten forskjell for beboerne ved Vestvågøy sykehjem. De starter kronerulling for utstyr til en grillhytte, og de vil også starte opp besøkstjeneste.

DEL

Personskadeforbundet LTN er en organisasjon for alle som har fått livet endret på grunn av skade.

– Vil gjøre en forskjell

Personskadeforbundet LTN Lofoten er en aktiv forening som tenker litt utenfor det som er foreningens hovedmål.

– Vi ønsker å gjøre en forskjell. For ett par år siden samlet vi inn penger til en grillhytte som beboerne ved Lekneshagen Bofellesskap kan benytte. Tilbakemeldingene er svært gode, sier Leif Helge Hansen, som er leder i LTN Lofoten.

Han forteller at for noen år siden fikk Vestvågøy sykehjem en grillhytte i gave fra Aasberg Bøe.

– Denne er ikke utstyrt med grillutstyr. Ut fra de erfaringene som er gjort ved Lekneshagen så vil vi prøve å skaffe penger slik at nødvendig utstyr kan kjøpes inn. For å få det vi trenger av bord, stoler, og annet utstyr må vi ha inn mellom 10.000 og 15.000 kroner. Vi har startet kronerulling, og har til nå fått inn 3.500 kroner, sier Hansen.

Folk som ønsker å bidra kan sette penger inn på konto 45801418531, merket med grillhytte.

– Vi har snakket med ledelsen på sykehjemmet som hilser tiltaket velkommen. Ved å kunne bruke grillhytta kan beboerne på sykehjemmet få et lite avbrekk i hverdagen, sier Hansen.

Besøkstjeneste

LTN Lofoten har også nok et prosjekt på gang.

– Jeg har hatt far min boende på sykehjemmet en periode, og har sett hvor velkomment det er nå det kommer folk på besøk. Beboerne setter pris på en liten prat. Nå er det ikke alle som har sine så nært at de kan få besøk så ofte. Vi vil derfor etablere en besøkstjeneste på sykehjemmet. Der vi stikker innom, og slår av en liten prat med de beboerne som ønsker det. Også dette er avklart med sykehjemmets ledelse. Vi har noen medlemmer som har sagt ja, og vi håper å komme i gang med dette om ikke så lenge, sier Leif Helge Hansen i LTN Lofoten.

Artikkeltags