Populært Hallo Venn: – Første økten ble utsolgt på noen få dager

HalloVenn: Yngve Toften, Hanne Berg, og Inge Hansen og Ståle Angell utgjør sammen med Eva Johansen komiteen for årets Hallovenn-arrangement. Eva var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Kai Nikolaisen

HalloVenn: Yngve Toften, Hanne Berg, og Inge Hansen og Ståle Angell utgjør sammen med Eva Johansen komiteen for årets Hallovenn-arrangement. Eva var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Kai Nikolaisen

Artikkelen er over 1 år gammel

31. oktober arrangeres det Hallo Venn i Lekneshallen. Den en av de to øktene er utsolgt, mens det er noen billetter igjen til økt nummer to.

DEL

HalloVenn ble startet på Hamar i 2007 som et alternativ til Halloween-feiringen 31. oktober. På HalloVenn-arrangementene er det ikke lov med djevel- eller andre skumle masker. I 2010 ble det første Hallovenn-arrangementet arrangert på Gravdal og siden da har det vært en tradisjon.

Hallo Venn er et samarbeid mellom Buksnes menighet og Betel Lofoten. De siste årene har Lekneshallen vært base for HalloVenn og det blir det også i år.

Det blir to økter også i år, og billettsalget har gått strålende.

– Første økta med 250 billetter ble utsolgt i løpet av få dager. Mandag formiddag var 142 billetter igjen til 2. økta. Den starter klokken 19.00. Billettene fås kjøpt via nettsiden til Lofothallen, sier Hanne Berg som er i komiteen sammen med Yngve Toften, Eva Johansen, Ståle Angel, og Inge Hansen.

Som vanlig blir det 20 ulike aktiviteter, og ungene får godterier for hver aktivitet de er med på. De voksne kan kose seg med gratis kaffe og kaker mens ungene driver på med aktivitetene.

Berg sier de har det meste under kontroll.

-Eva og Inge som har ansvar for kjøkken og kafeen opplyser at mange har meldt seg til å bidra med kaker og boller så det skal bli nok av begge deler, forteller Hanne.

Lions stiller også i år med folk til å hjelpe med rigging og rydding.

– Veldig viktig at de er med når 20 aktiviteter, kafe og mer til skal rigges på få timer. Konfirmantene i Hol og Buksnes og noen ungdomsledere gleder seg til onsdag for å hjelpe deltakerne på aktivitetene. Ståle sier at det bare er noen få av de voksne frivillige som ikke har gitt bekreftende tilbakemelding, men han er som vanlig positiv og sier at det ordner seg, sier Berg som røper at Ståle kun har en bekymring.

– Det eneste han er spent på er prisen på godteriet!

Når dørene åpnes i Lekneshallen onsdag ettermiddag er nok også godteriet på plass.


Artikkeltags