Leknesløpet for sjette gang

6. gang: Førstkommende lørdag er det igjen duket for Leknesløpet, løpet som ble startet da Lofoten Maraton kastet inn håndkleet. Bildet er fra 2017-løpet.Arkivfoto: Eirik Eidissen

6. gang: Førstkommende lørdag er det igjen duket for Leknesløpet, løpet som ble startet da Lofoten Maraton kastet inn håndkleet. Bildet er fra 2017-løpet.Arkivfoto: Eirik Eidissen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

-Nå braker det løs igjen – med halvmaraton, mila, 5 kilometer og barneløp, åpner Inge Harald Olsen i Leknes Skiklubb.

DEL

Da Lofoten Maraton for noen år siden ble lagt ned, bestemte Leknes Skiklubb seg for å ta opp tråden og videreføre løpsfesten under navnet Leknesløpet.

Nå er det på´n igjen, for sjette året på rad. Kommende lørdag smeller startskuddene på skistadion like ved Lofothallen.

Fire valg

-Det dreier seg om SpareBank1 halvmaraton, Intersport-mila, Sport 1-femmeren og Bunnpris barneløp på 1,6 kilometer.

- Også i år har vi fått med gode sponsorer som gjør det svært attraktivt å bli med på løpet. På halvmaraton og mila premieres beste kvinne og herre med et gavekort på 2.500 kroner. På 5-kilometeren dreier det seg også om gavekort på 2.500 kroner til en kvinne og en mann, men her trekkes premiene på startnummeret. I barneløpet trekkes tre fruktkurver på startnummeret, fortsetter Inge Harald Olsen.

Påmelding

Påmeldingen til alle løp med tidtaking skjer på EQ Timing. Link ligger på hjemmesiden til Leknes Skiklubb, leknesski.no, og fb-siden Leknes Skiklubb.

-Påmeldingen til barneløpet skjer på skistadion rett før løpet, opplyses det.

Løping er i skuddet, mange arrangement har god deltakelse.

-Vi håper at årets Leknesløpet kan friste mange. Vi har forholdsvis raske løyper hvor løperne har sjansen til å få gode tider på distansen. Alle er hjertelig velkommen! sier Inge Harald Olsen.

Her ser du glimt fra arrangementet i 2015, 2016, 2017 og 2018:

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken