Gå til sidens hovedinnhold

– Skal vi være med i denne bransjen må vi hele tiden fornye oss

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter en måned med oppbygging kunne XL bygg Lofoten torsdag åpne sin nye interiør- og inspirasjonsavdeling

Siden i fjor høst har det foregått store endringer ved XL bygg Lofoten på Leknessletta.

– Vi har gjort om lageret slik at kunder som skal ha trelast nå kan kjøre inn på lageret, laste opp og så kjøre ut. Det som før var et trelastlager er nå blitt en trelastbutikk. Vi har også fått et varmelager der alt av lister blir oppbevart, sier daglig leder Freddy Henningsen.

Også inne i selve butikken er det skjedd endringer. Torsdag kunne Henningsen og de ansatte ønske velkommen til en ny interiør- og inspirasjonsavdeling.

– Her har vi montert opp kjøkken og baderomsløsninger slik at folk kan få se hvordan det kan bli. Målet med denne avdelingen er å gi folk som pusser opp tips, ideer og råd. Det å få se et kjøkken ferdig montert gir en helt annen inntrykk enn å se noe i en katalog. Vi har også fått en ny kjøkkenleverandør, forteller Henningsen.

Om noen uker åpner Byggmakker ny butikk på Leknessletta og Henningsen innrømmer at tidspunktet for åpningen av den nye avdelingen ikke er tilfeldig.

– Vi må selvfølgelig tilpasse oss når det kommer en ny konkurrent. Når det er sagt så må vi i denne bransjen fornye oss minst hvert femte år. Det kommer også stadig nye trender og vi må hele tiden være med på det som skjer. Tilbakemeldingene fra kundene er så langt veldig positive, sier Henningsen.

Torsdag var kokk Roy Inge Berglund på plass og viste hvordan kjøkkenene fungerer i praksis.

Kommentarer til denne saken