MOT til å glede-dagen ble markert ved Bøstad skole

Artig med dans

Artig med dans Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt16. november arrangerte 10. klasse på Bøstad skole MOT til å glede dagen - med glede for eldre i Blesthallen. MOT til å glede-dagen har blitt en årlig begivenhet, og handler om å skape og spre glede. Ungdom fra MOT-skolene besøker og gleder mennesker i sitt lokalsamfunn gjennom ulike «glede-aktiviteter». Mottoet for dagen er å skape glede med enkle midler.

Dans er gøy

Dans er gøy Foto:

I år hadde vi et samarbeid med Opus og deres prosjekt "Livsglede for eldre". De hadde litt midler til rådighet, og da var det bare å være kreativ. Selv om MOT har som grunnfilosofi at en skal tenkte enkelt, så gjorde det stor forskjell å kunne ha levende musikk når vi hadde lyst til å invitere seniorer på dans.

Foto:

Blest I.L stilte med gratis bruk av cafeen i Blesthallen, foreldrene bakte kaker, elevene kokte kaffe, og på en to tre så var det klart for ei koselig stund med dans og formiddagskaffe. Det var ei flott stund og som lærer var det utrolig positivt å se at elevene koste seg sammen med eldre. De danset og pratet og hadde bare positivt å si om timene vi hadde sammen.

Kyrre Kristensen og Terje Karlsen spilte til dans.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags