Siste innspurt til kulturkvelden på Gimsøy

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Innspurten mot årets kulturelle samarbeidsprosjekt på Gimsøy er uten tvil i gang.

DEL

LeserbidragUnder én uke igjen til kulturkvelden 2018 på Gimsøy går av stabelen, for 6. året. Koret, korpset og ungdomslaget på øya, med bandet «wHy NoT» øver, rigger og organiserer til dørene åpnes nå til helga.

Det er mye som skal på plass! Søndag 8. april var det gjennomkjøring. Her skulle program og rekkefølge settes. Inn- og utgangsprosesjoner terpes og siste info gis.

Tror alle var glade for at det var en uke til med øving. Ikke lett å vite akkurat hvor man skal gå og stå. Skal vi komme inn her eller der. Burde vi kanskje gjort det sånn, et innslag der...? Slikt finner man ut av over en kopp kaffe med noen hjemmelagde kaker og boller på en gjennomkjøring. Men det er ikke heller så nøye, om ikke alt skulle gå helt etter "klokka". Vi skal kose oss, lage stemning og ikke minst, vi skal ha det gøy! Dette kommer til å bli SÅ bra!

Årets tema er Melodi Grand Prix, med all den glamour som det bringer med seg. Håper vi klarer få til noe av den stemninga på Gimsøya. Vet det er anskaffet div. kostymer og det blir endel kjente Grand Prix låter. Kommer også noen låter, som burde vært i Grand Prix. Lørdag 14. april på "Vikingheimen" starter iallefall showet. En spent gjeng som da vil stå klare for å kjøre på!

Stemningsgaranti!

Tony Dahl

Leder U/L Viking

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags