Åpent møte og årsmøte i HLF Vest - Lofoten

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtGeneralsekretær i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) Roar Råken kom på besøk i anledning vårt årsmøte. Det ble annonsert et åpent møte før årsmøtet, og det kom både medlemmer og andre interesserte. Nesten fullsatt i kommunestyresalen.

Generalsekretæren fortalte om organisasjonen som har 66.000 medlemmer og lokalforeninger over hele landet. HLF skal gjøre hverdagen enklere for hørselshemmede gjennom frivillig arbeid, politisk påvirkning og egne hørselsfaglige tilbud. Man tilbyr hørselshjelpere og andre likepersoner, jobber med forebyggende innsats i barnehager og skoler, og arrangerer informasjonsmøter. Det jobbes både sentralt og lokalt. Sammen utfordrer vi folkevalgte og myndigheter til å forbedre rettighetene og tilbudet til hørselshemmede.

Generalsekretæren hadde ikke vært i Lofoten tidligere så han fikk en rask omvisning i deler av kommunen, samt ei flott bok om Lofoten til takk.

Etter kaffepausen ble det avholdt årsmøte med vanlige årsmøtesaker. Styret fikk ros fra salen for sitt arbeid, noe det ble satt stor pris på.

Valgkomiteen hadde foreslått gjenvalg for de av styrets medlemmer som var på valg.

Styret består derfor fortsatt av: May Jakobsen, leder, Bjørnar Hartviksen nestleder, Annie Restad Hansen, Aud Blix og John Jørstad, styremedlemmer og Jens Granhus og Odd Voie som varamedlemmer.

Fritz Eienes ble gjenvalgt som reviser og Johannnes Hope og Esther Pleym Ludvigsen ble gjenvalgt som valgkomite.

Leder takket for godt oppmøte og ønsket alle vel hjem.


Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags