Vestvågøykorps på korpskonkurranse i Narvik

Leknes skole-og ungdomskorps puster lettet ut etter vel gjennomført konsert.

Leknes skole-og ungdomskorps puster lettet ut etter vel gjennomført konsert. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Lørdag 3. november deltok Leknes skole- og ungdomskorps og Vestvågøy Janitsjar på Nordnorsk Høstspill i Narvik. De stilte i henholdsvis klassen for skolekorps og klassen for voksenkorps, i konkurranse med deltakere fra nordre Nordland og Troms.

Korpsene gjorde en hederlig figur, selv om de ikke endte blant de tre beste i sine klasser. Begge korpsene fikk med heim flere dommerpoeng enn ved samme konkurranse i fjor.

For å delta må korpsene tidlig på høsten sende inn hvilke musikkstykker de skal spille, og under konkurransen følger dommerne nøye med på notene.

Skolekorpset på Leknes arrangerte nylig Korpskafe på Meieriet, der lokalt publikum fikk høre hva korpsene hadde øvd inn til konkurransen.

For Leknes skole-og ungdomskorps var dette høstens høydepunkt. Vi er spesielt fornøyd med alle de gode tilbakemeldingene vi fikk fra våre venner i Vestvågøy Janitsjar. Vi fikk også mange positive reaksjoner fra dommerne, som blant annet merket seg våre unge lovende saxofonister.

Nå er det tid for å øve på julemelodier. Neste mulighet til å høre disse lokale korpsene blir 1. søndag i advent i Buksnes kirke.

Teksten er innsendt av Ellinor Løvdal.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken