Vestvågøy Janitsjar i storslag

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sist lørdag fremførte Vestvågøy Janitsjar et fantastisk show i Meieriet kultursenter med film og musikalmusikk som tema.

DEL

Leserbidrag Det var et Janitsjarkorps i storslag som førte oss gjennom femten krevende nummer sammen med innleide musikere.

Allerede fra første nummer, satte Vestvågøy Janitsjar standarden med “Jesus Christ Superstar”. De dro oss videre gjennom blant annet “Les Miserables” og “The Phantom of the Opera”. På melodien “Jazz Suite” som var arrangert av Janitsjarens dirigent Cosmin Harsian trakterte gjestepianist Elena Zemskova tangentene på imponerende vis. Andre avdeling startet med “The Lion King” tett oppfulgt av blant annet en James Bond-medley, “Love Theme From The Godfather” og “The show must go on”. Janitsjaren sine egne solister på saxofon, fløyte, klarinett og baryton, imponerte også med stø hånd og finspisset lyd, så det er ingen tvil om at her ligger det timevis med øving bak.

Gjestevokalistene, Vivian Langstrand og Ole Gunnar Søstrand sang på flere av numrene og avsluttet sammen med en duett på “Something Stupid”. Konsertens siste nummer var westerninspirerte “Moment for Morricone”, som det formelig kokte spilleglede og presisjon av. Det ble et forrykende avslutningsnummer, som ble kronet med trampeklapp fra publikum. Heldige var det publikumet som fikk gleden av å være til stede i Meieriet kultursenter denne lørdagskvelden og det er ingen tvil om at vi gleder oss til nye konserter.

BIDRA: Har du lyst til å sende inn leserbidrag til Lofotposten? Send inn på https://www.lofotposten.no/leserbidrag


Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken