Tjueen personer fikk testet hørselen sin på Leknes

Ordfører Remi solberg stilte velvillig opp på forespørsel og lot seg teste. (Resultetet er hemmelig).

Ordfører Remi solberg stilte velvillig opp på forespørsel og lot seg teste. (Resultetet er hemmelig). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbidrag Lørdag 7. september kunne man gratis teste hørselen sin på Meieriet kultursenter.
Det var HLF Vest - Lofoten (hørselshemmedes landsforbund) som i anledning den årlige HØTaksjonen (hvert øre teller) som hadde rigget seg til i et av øvingsrommene i Meieriet. I år fokuserte aksjonen spesielt på hørselshemmede i arbeidslivet, men alle som ønsket det ble testet.
Audiometer hadde vi fått låne fra HLF Nordland, og derfra kom også fylkeskontakt Terje Larsen for å hjelpe til med testingen. Lagets egen Annie Restad Hansen medvirket også, og fikk samtidig god opplæring i bruk av audiometeret.
Tiltaket viste seg å være svært populært. Noen fikk beskjed om at de hadde såpass nedsatt hørsel at du burde oppsøke sin fastlege for å få henvisning videre for å få seg høreapparat. Andre gikk fornøyde ut med beskjeden om at de hørte aldeles utmerket.

HLF Vest - Lofoten er godt fornøyd med det som ble oppnådd og takker Meieriet kultursenter for velvillig utlån av lokaler.


Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken