Lanserte sin første pasta

Av
DEL

LeserbidragTorsdag kveld var det duket for lanseringen av den nye tagliatellen med butare til Lofoten Seaweed Company. Et kvalitetsprodukt basert på de beste råvarer fra Lofoten og Italia, gjennom et samarbeid med La Pasta di Aldo.

Lokalene til SI.LO, som stod for arrangementet, var fylt med familie, venner, støttespillere og gode samarbeidspartnere. En tydelig rørt Angelita og Tamara fortalte hvordan veien til denne pastaen ble til og samtidig takket de alle rundt seg for all støtte, hjelp og oppmuntring. Det er mang en pakke med tang som har blitt flydd både nordover og sørover i bagasjen til gode hjelpere.

Ikke bare fikk man en gylden mulighet til å sikre seg en eller flere pakker av denne deilige pastaen, kokkene på Scandic Leknes hadde også tilberedt noen utsøkte smaksprøver til alle gjestene. Pastaen høstet lovord og noen måtte forsyne seg både to og tre ganger.

Angelita og Tamara har all grunn til å være fornøyd sitt nye produkt!

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags