Frode Granhus brakte menneskelig faktor inn i Nav!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MinneordDet var med sjokk og vantro jeg leste at Frode Granhus brått var gått bort. Og tankene mine går selvfølgelig til familie, venner og kollegaer av Granhus. Det må være et enormt og smertefullt tap.

Jeg møtte ham aldri, men han kunne finne på å ringe meg kl 08 om morgenen - fordi han var min veileder på Nav helt til han døde. Jeg opplevde ham som en svært hyggelig og imøtekommende person. Hvis jeg leste eller hørte noe negativt om Nav visste jeg at det ikke stemte slik jeg opplevde Nav med Granhus som veileder.

Jeg må få poengtere at jeg ikke ønsker å utløse en debatt om nav men jeg ønsker å få frem den gode jobben Granhus gjorde som veileder i Nav, mange kjenner ham som forfatter, jeg har ennå tilgode å lese bøkene hans. Jeg hadde tenkt å takke ham for den gode jobben han gjorde for meg, men der ser man hvor dumt det er å utsette ting.

Han kunne jo ikke trylle og vi måtte forholde oss til lover og regler som er i Nav-systemet . Men han hadde en tydelig og oversiktlig måte å forklare ting på. Og, ja, jeg kunne bli oppgitt av og til, det å være tilnærmet ufør sliter, men det var aldri en "ovenfra og ned "-holdning fra Frode Granhus' side. Han spilte på lag med deg og forklarte hvorfor jeg måtte gjøre sånn og sånn. Han var nøktern og realistisk og ønsket virkelig å bruke NAV-systemet til å hjelpe.

Det er ubegripelig at han er borte ,en stabil og kyndig rådgiver på Nav Vestvågøy .


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags