- Lammet var nesten helt nedsunket i myra

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Knut Arne Kuntze har sendt oss denne beretningen om da et lam ble berget fra myra.

DEL

InnsendtPå denne varme dagen skulle vi ta en fin fjelltur opp til Blåtind på Vestvågøy, men det var en del snø i stien så vi måtte snu for å hente annet fottøy. På vei ned Slydalen, kjørte vi forbi to eldre damer, som spurte oss om hjelp. Først så vi ikke hva det var de trengte hjelp med, men så så vi et lam nesten helt nedsunket i myra.

Tanita Seldorsen løp ut rundt lammet, og skulle gå litt nærmere, men vi oppdaget fort at det var ganske dypt. Til tross for at lammet var nesten helt under, hadde ikke sko og klær så stor betydning for oss. Hun gikk nedi, tok tak i lammet og leverte lammet til Knut som stod rett bak.

Lammet var kaldt, skalv en del og var helt tildekket i gjørme. Vi ga det vann, den ene eldre damen tørket av snuten med både litt gress og papir. Så fikk vi lammet i trygghet tilbake på gården hvor den tilhørte. Nå går alt bra og lammet er rent og pent.

Knut Arne Kuntze

Ivrig turgåer

Følg på: www.instagram.com/KnutAlmighty/

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags