Padledag på Gimsøy

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Innsendt Lørdag 24. juni arrangerte Gimsøy Jeger- og fiskerforening padledag i Sortvannet på Gimsøya. Rundt 30 stk. av store og små tok turen. Ni kajakker og én kano var tilgjengelig for de som hadde lyst å prøve seg på vannet, og de var storsett i bruk hele tiden. Svein-Tore Dahl og Stein-Terje Knutsen, som begge har kurs og erfaring med kajakk, sørget for at sikkerheten ble godt ivaretatt ute på vannet samtidig som de delte kunnskap og erfaring.

- Mange av barna hadde aldri sittet i kajakk før, men det var imponerende hvor fort de ble trygge og knekte koden med manøvreringen, kommenterte Svein-Tore etter dagen.

En flott dag med nydelig vær i flotte omgivelser. Den eneste som var glad når dette var over var småmåsen som hadde reir på steinen like utenfor stranda. Et flott arrangement som bidrar til å engasjere store og små til aktivitet og friluftsliv. Understreker dette med å sitere et av barna som var med; "Dette er det kuleste jeg har vært med på".

Vi har så utrolig mange flotte opplevelser tilgjengelig like utenfor husdøra. Bare å ta naturen i bruk!

Tony Dahl

Leder i GJFF

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken