Variert og sprek skoleuke

JUBEL: Ungene jubler etter å ha nådd toppen.

JUBEL: Ungene jubler etter å ha nådd toppen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Forrige uke ble en litt annerledes skoleuke for 3. og 4.-klassingene på Ramberg skole.

DEL

Her kommer noen ord fra 3. og 4.-klassingene på Ramberg om siste dagers aktiviteter.

Forrige uke var vi på overnatting på Napp Skole.

Der var det gøy å være for det var mye å finne på. Evelyn, Jørgen, Lukas og Leonore med flere syntes det var toppers å spille fotball der, Liv likte å leke i gymsalen og andre plasser inne og ute på skolen og Scott syntes det var stas å få være sammen med vennene sine. Noen var forundret over at en så fin skole var nedlagt og fordi det var så mye å finne på der.

Om kvelden måtte de selv lage taco, og maten gikk ned på høykant. Det som ikke var så gøy var at det ble lite soving, vanskelig å komme til ro når mange ligger på samme rom. Fåtallet hadde vært på Kjølberget tidligere så der var det stas å gå på tur fredags formiddag etter en deilig god frokost. Der ble det tid til både gjemsel, klatring og grilling før de måtte vende hjemover.

Jørgen syns det var supert å være på Napp for klassen hadde det gøy dagen lang og som Aron sa «Jeg syntes det artigste med turen var at jeg hadde noe å gjøre hele tiden».

Vi vil gjerne på overnatting senere. Noen av elevene kunne tenkt seg å være der i maaaaaaange dager og ei sa hun kunne vært på overnatting der i hele ferien.

To fjellturer ble det også. Nubben rundt i forbindelse med Flakstad i farta.

Tungt å gå opp og iskaldt på toppen. En sur bitende vind men super utsikt. For to av elevene var det første gang på Nubben og de gikk ekstra fornøyd ned. På Nubben ble det lek og moro og for dem som frøs, de gjorde noen armhevinger og harehopp for å komme i varmen igjen.

Volandstind og gapahuken i Skjelfjord

Tungt å gå de første minuttene, så ble det lettere etter hvert. Aron syntes det var passelig langt å gå og litt tungt å gå opp. For flere av elevene var det første gang på denne toppen og da er det lov å være stolt, fornøyd og ekstra blid.

Gøy å være på toppen. Andre kommentarer; Supert, artig, spennende, bra! Som lærer blir man også takknemlig sammen med en så gjev gjeng. Når vi alle var kommet på toppen og noen av elevene kommer bort til deg som lærer og gir deg en god klem og sier Tusen takk for at dere tok oss med hit på toppen. Slike takknemlige ord varmer godt.

Hilsen fra oss i 3. og 4. klasse og kontaktlærer Eli

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags