For alle med hjerte sitt i Svolvær idrettslag og for alle som har interesse i god fotball på lokalt nivå

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevFredag 6.mars ble det arrangert Kick-off for SIL A-lags fotballgutta. En ny og spennende happening, som skulle avholdes på Scandic hotel i Svolvær, for alle med hjerte sitt i Svolvær idrettslag og for alle som har interesse i god fotball på lokalt nivå.

Undertegnede har etter mange år med onga i Svolvær idrettslag, utallige timer med dugnad, frysing på sidelinja, kjøring tel trening og fotballprat rundt frokost, middag og kveldsmatbord - fått et uventa stort og varmt hjerte for Svolvær idrettslag og ildsjelene der.

For alt det arbeidet som legges ned, alle ildsjelene som står på, alle de timene som tilbringes med våre barn og sist men ikke minst all den gleden og samholdet som kan være i idretten og i dette tilfellet fotballen.

Derfor tok jeg turen til Scandic denne kvelden. Spent på hva gutta og deres trenere hadde og by på. Og det var ikke lite..

En fantastisk buffet, med all verdens godsaker tilberedt av selveste lederen av SIL fotball - Stian Haugnes. For en mann og for et engasjement! Her er det bare å bøye seg i den berømte hatten.

Alle de oppmøtte SIL-supporterne spiste seg mette og vel så det. Til dessert var det selvfølgelig nydelig marsipankake med Sil-logoen på. En nytelse for øye og gane..

Kveldens konferansier var en av lagets spillere, Tommy Aure Monsen - som ledet kvelden med sjarm og mye glimt i øyet.

Vi fikk innslag fra trenerne. I første rekke vår alles kjære John Magnus Gjelle - hva ville vel fotball-Vågan vært uten denne mannen? Han tok styringa i sjefens fravær - Petter Solli, som dessverre måtte melde avbud.

Sammen med disse to kapasitetene, har de med seg på trenersiden ingen ringere enn selveste Trond Karlsen og Valbergs store sønn Einar Berg Hansen.

Til sammen utgjør de en særdeles flott trenerkvartett som skaper mye fotballglede og fart. De skisserte kort opp planene for sesongen og forventningene til spillere og støtteapparat!

Et artig innslag var Simon Augustinussens redegjørelse rundt lagets «Botkasse», som visstnok allerede før sesongstart, var ganske velfylt! Augustinussen vartet også opp med en parodi av han Gjelle, til stor fornøyelse fra publikum, og vi fikk presentert stallen - som absolutt ikke er til å kimse av.

Her er det en god kombinasjon av unge og litt mer voksne spillere fra 16-32 år, noe som gir trygghet til de yngre og mye rutine i laget. Det er en flott gjeng med gutter, og det er lett å se at det er en god tone i laget. For til syvende og sist er det vel det som er viktigst - å ha det gøy ilag?

I tillegg tror eg absolutt disse kara kan varte opp med god underholdning for oss som står på sidelinja - så nå håper jeg mange møter opp når gutta starter med hjemmekamp den 21.april! Kvelden ble iallefall en suksess med masse folk, deilig mat og god stemning!

Tusen takk til Generalsponsor Scandic, lagets sponsorer, trenere, spillere og alle fremmøtte. Vi gleder oss til sesongstart, heia SIL!

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags