LFK skal ut i sin første treningskamp

TRENER: Robin Hansen er spent på hva LFK kan prestere mot Harstad i sesongens første treningskamp i Blåbyhallen søndag.

TRENER: Robin Hansen er spent på hva LFK kan prestere mot Harstad i sesongens første treningskamp i Blåbyhallen søndag.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leknes FK møter Harstad IL i treningskamp i Blåbyhallen søndag. Oppgjøret på Sortland er det første i rekken av mange treningskamper som skal spilles før debuten i allnorsk fotball 13. april; borte mot Lillestrøm 2.

- Vi drar til Blåbyhallen med en redusert tropp, av mange årsaker. Et ungt mannskap med lite erfaring skal ut i årets første treningskamp. Flere av dem må i tillegg spille på litt uvante plasser. Men det er viktig å komme i gang, vi er ikke i tvil om at det er nyttig med god motstand alt nå, sier LFK-trener Robin Hansen.

Flere LFK-spillere sliter med småskader og blir ikke med til Blåbyhallen, blant dem Gøran Ellingsen og Hermann Valberg Johnsen. Utenbys Sten Nikolas Stensen, Bror Ness Grøtterud og Håvard Benonisen blir ikke hentet inn til treningskamp i denne omgang, og Edgars Verdins slutter seg ikke til LFK-troppen igjen før om en uke.

- Litt tynt denne gang, som sagt, men likevel viktig å komme i gang, konkluderer Robin Hansen. I fortsettelsen skal Leknes møte Svolvær, Junkeren, Bodø/Glimt 2, Mjølner og Finnsnes i treningskamp.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags