Moa tatt ut på landslaget

LANDSLAGSKLAR: Mohammed Mohammedi fra Leknes FK er klar for det norske G16-landslaget. Foto: Lise Fagerbakk

LANDSLAGSKLAR: Mohammed Mohammedi fra Leknes FK er klar for det norske G16-landslaget. Foto: Lise Fagerbakk

Artikkelen er over 4 år gammel

I januar skal det norske G-16 landslaget fotball spille en turnering i Tyrkia. I troppen finnes en meget glad gutt fra Leknes.

DEL

-Dette er en stor, stor drøm som er gått i oppfyllelse. Det er helt utrolig og jeg er så glad, sier en jublende glad Mohammed Mohammedi fra Leknes FK etter at det fredag ettermiddag ble klart at landslagstrener Erland Johnsen har  tatt han ut i 20-manns troppen til Aegean Cup i Izmir, Tyrkia, i perioden 17.-24. januar. Landslaget skal møte  Tsjekkia, Tyrkia og Ukraina.

Kjempeartig

16 år gamle Mohammed eller Moa som han kalles var på landsdelssamling i Trondheim i starten av desember.
-Dette var min andre samling. På den første fikk jeg klare tilbakemeldinger på hva jeg måtte jobbe mer med. Denne gangen fikk jeg gode tilbakemeldinger på at jeg hadde forbedret meg på de områdene som jeg hadde fått i oppgave å forbedre meg på. Jeg hadde håpet på en plass i troppen, men trodde vel egentlig ikke på det. Derfor var det kjempeartig da Børje Sørensen ringte og ga med beskjed, forteller Moa som spiller midtstopper og debuterte for A-laget til Leknes FK i fjor.

-Det er rart å tenke på at om en måned skal jeg spille fotball med det norske flagget på brystet, legger han til.

-Trond har betydd mest

Moa er klar på hvem som har betydd mest for at han nå er tatt ut på landslaget.
-Trener Trond Jørgensen er den enkeltpersonen som har betydd mest for at jeg har utviklet meg til å bli den fotballspilleren jeg er. I fjor da LFK var på treningsleir i Tyrkia ga han meg tillit mot mye sterkere motstandere. Det å få nye utfordringer og at Trond mente jeg var god nok selv om jeg bare var 15 år da har vært avgjørende. Nå trener vi to ganger i uka på spesifikke ting som jeg kan bli bedre på. Trond er fantastisk og jeg vil også skryte av miljøet i LFK. Det er kjempebra, sier den meget glade 16-åringen.

Skal øve på nasjonalsangen

-Når det spilles landskamper så avsynges nasjonalsangene. Kan du «Ja vi elsker»?

-Nei, men jeg har en måned på å lære meg den. Og når vi kommer til Tyrkia skal jeg kunne den helt utenat, slår den glade og blivende landslagsspilleren fast.

Det er svært mange år siden sist en spiller fra LFK ble tatt ut på landslagssamling.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags