Disse tre prøver seg i LFK

Edvard Helmersen Lind, Hugo Nilsen og Ade Pratt-Bjørnstad.

Edvard Helmersen Lind, Hugo Nilsen og Ade Pratt-Bjørnstad. Foto:

Av

Ade Pratt-Bjørnstad, Edvard Helmersen Lind og Hugo Nilsen er på plass i Lofothallen når Leknes FK kommende helg avvikler treningshelg.

DEL

– Det dreier seg om en treningshelg i Leknes FK, for å kjenne på miljøet i klubben. Jeg har ikke skrevet under for Vestvågøy-klubben i allnorsk 3.-divisjon, åpner Ade Pratt-Bjørnstad.

– Jeg er usikker på om jeg spiller for FK Lofoten eller Leknes FK sesongen 2019, men jeg legger ikke skjul på at jeg har lyst å spille på høyeste nivå i Lofoten, legger han til.

Edvard Helmersen Lind drar sammen med Ade Pratt-Bjørnstad på treningshelg i Leknes FK.

– Jeg ønsker, i likhet med Ade, å kjenne på miljøet i klubben. Spill for Leknes FK i Norsk Tipping-ligaen neste sesong er ikke uaktuelt for meg. Men jeg har ikke skrevet under for Leknes FK, den endelige beslutningen tas innen to uker, sier FK Lofoten-kapteinen 2018.

– Det er lite folk på FK Lofoten-treningene for tiden, legger han forklarende til.

Hugo Nilsen er den tredje FK Lofoten-spilleren som setter kurs for Vestvågøy og Leknes FK-treninger kommende helg.

– Ade og Edvard var gira på å ha meg med, og slik blir det. Mye er usikkert i FK Lofoten, og jeg har lyst til å spille fotball på dette nivået i noen år til. Hjertet mitt banker for FK Lofoten, men slik det nå er på treningene i FK Lofoten, ser det ikke veldig lyst ut, sier Hugo Nilsen.

Ade Pratt-Bjørnstad og Edvard Helmersen synes enige om at enten tar begge to overgang til Leknes FK, eller ingen av dem.

En målvakt fra Bodø er ifølge ryktene også på vei til Leknes FK-treningshelgen i Lofothallen. Navnet holdes enn så lenge tett inntil brystet.

Det er mulig at også flere utenbys spillere dukker opp på Vestvågøy og Lofothallen kommende helg. Og kanskje en spiller eller to fra Ballstad. Leknes FK har som kjent følere ute i flere klubber enn de nevnte.

Fra Leknes FK-hold sier en at i beste fall kan en del avklaringer finne sted alt førstkommende helg.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags