Nils (99) og Eva (97) ble hedret med blomster: – De er utrolig spreke

HEDRET: Eva Salomonsen(97) og Nils Johansen(99) var treffets eldste og ble hedret med blomster fra preisdent Bjørnar Hartvikgsen

HEDRET: Eva Salomonsen(97) og Nils Johansen(99) var treffets eldste og ble hedret med blomster fra preisdent Bjørnar Hartvikgsen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Under Lions sitt Høsttreff i Lekneshallen søndag ble Eva Salomonsen og Nils Jensen hedret med blomster som de eldste på treffet.

DEL

I år var det for 45. gang Lions Club Lofoten arrangerte Høsttreff for pensjonister i Lekneshallen.

Det er ikke uvanlig at over 200 personer møter opp på disse treffene, men i år var det lit mindre.

Trosset uværet

President Bjørnar Hartviksen er likevel imponert over at 170 personer kom i det dårlige været.

– Vi var overrasket over at det kom så mange, det dårlige været tatt i betraktning. I bussen fra Ballstad var det ingen som var med, og det forstår jeg. Det var ikke akkurat vær til å stå å vente på en buss, sier Hartviksen.

De 170 som kom fikk servert kaffe, bløtkaker, snitter og mange musikalske innslag.

– Terje og Kyrre er vårt faste husband. I år var de forsterket med Kay og Bernhard på trekkspill, og Henning på gitar. I tillegg underholdt også koret Salig Blanding. Folk koste seg, og tilbakemeldingene var at dette måtte vi ikke slutte med. Det blir selvsagt treff også til neste år, forteller presidenten.

Sprekinger

Tradisjonen tro så hedres eldste dame og eldste mann som er på treffet.

– Eva Salomonsen (97) fra Leknes og Nils Jensen (99) fra Ure fikk blomster. De er utrolig spreke, sier Hartviksen.

Han var fornøyd med gjennomføringen, men en ting gikk ikke helt etter planen.

– Det var litt for kaldt i Lekneshallen, og vaktmesteren skjønner ikke helt hvorfor. Det var litt synd for våre gjester liker gjerne at det er varmt, sier Hartviksen som sier Lofothallen vil undersøke hvorfor det skjedde.

Ordfører Remi Solberg var også til stede. Han hadde med seg en bøsse for TV-aksjonen, og Lions Club Lofoten ga 5000 i bøssa til ordføreren.

Les også: Høsttreff: – Vi er klare med 20 kaker, noen hundre snitter og 130 liter kaffe

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags