Høsttreff: – Vi er klare med 20 kaker, noen hundre snitter og 130 liter kaffe

VELKOMMEN: President Bjørnar Harviksen(sittende), Arne Christoffersen og  Nils Jarle Johansen i Lions Club Lofoten ønsker alle hjertelig velkommen til Høsttreffet i Lekneshallen førstkommende søndag.

VELKOMMEN: President Bjørnar Harviksen(sittende), Arne Christoffersen og Nils Jarle Johansen i Lions Club Lofoten ønsker alle hjertelig velkommen til Høsttreffet i Lekneshallen førstkommende søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Høsttreffet til Lions Club Lofoten har lange tradisjoner, og til helgen er det klart for Høsttreff nummer 45 i rekken.

DEL

– Det har vært litt fram og tilbake om hvor mange ganger vi har arrangert Høsttreffet, men nå har vi tatt en skikkelig gjennomgang, og justert litt på antallet. Årets Høsttreff blir det 45. i rekken, sier Arne Christoffersen i Lions Club Lofoten.

Kaffe, kaker og musikk

Høsttreffet retter seg mot i hovedsak mot pensjonister, og på søndag er det klart for årets treff i Lekneshallen.

– Treffet blir over samme mal som de andre årene. Det blir kaker, snitter og kaffe. Vi har over 20 kaker, flere hundre snitter og 130 liter kaffe klar til gjestene. Vi vil hedre treffets eldste dame og mann. Det blir også underholdning. Terje og Kyrre er vårt faste husband. I tillegg vil koret Salig Blanding og et trekkspillorkester bidra til den musikalske stemningen, sier president Bjørnar Hartvigsen, Arne Christoffersen og Nils Jarle Johansen i Lions Club Lofoten.

– I tillegg blir det også allsang, legger Arne til.

- Prate kjenning

Tradisjonen tro blir det åresalg, og dette er det eneste som ikke er gratis på Høsttreffet. De tre Lions-medlemmene forteller at det også blir satt av god tid til en kaffetprat.

– Det aller viktigste med treffet er at folk kommer seg ut og får snakket litt kjenning med hverandre. Samtidig som de får nye bekjentskapet, mener de tre.

Det blir satt opp buss fra Stamsund som kjører over Einangen. Lions Club Lofoten sørger for transport slik at de som bor på institusjoner og vil på treffet får skyss.

De tre forteller at det går med bra mange timer til forberedelser, og de fleste av medlemmene bidrar.

– Hvorfor gjør dere dette?

– Det er blitt en tradisjon for våre gjester, og det er det også for oss. Vi synes det er hyggelig å kunne invitere til en sammenkomst. Tilbakemeldingene fra gjestene er entydige positive, og takknemligheten er veldig stor. Vi får stadig forespørsler om det blir høsttreff i år, og folk blir beroliget når vi sier at det blir det, forteller de tre.

– Vi starter klokken fire, men de første kommer allerede en time før for å sikre en god plass, skyter Arne inn.

Arne Christoffersen, Bjørnar Hartvigsen og Nils Jarle Johansen håper på masse folk i Lekneshallen søndag ettermiddag.

Artikkeltags