Tulipaner til en god sak: – Støtter du oss så får du en bukett tulipaner som takk

TULIPANER: Bjørnar Hartviksen, Rolf H. Hansen og Arne Christoffersen håper mange vil støtte tulipanaksjonen.

TULIPANER: Bjørnar Hartviksen, Rolf H. Hansen og Arne Christoffersen håper mange vil støtte tulipanaksjonen. Foto:

Lørdag vil du treffe medlemmer fra Lions over hele Vestvågøy som ønsker støtte til de gode sakene som de jobber. Som takk for støtten før du en bukett med tulipaner som takk.

DEL

Det er Lions som arrangerer tulipanaksjonen. Det er en landsomfattende aksjon som gir inntekter til det gode og forebyggende arbeidet som Lions driver med.

Forhåndsselger til bedrifter

Lørdag er selve aksjonsdagen, men Lions Club Lofoten er allerede i full gang.

– Vi pleier å forhåndsselge tulipaner til bedrifter, og det gjør vi også i år. Vi er godt i gang, men er det noen bedrifter som ikke har fått en henvendelse om å støtte oss så er det bare å ta kontakt, sier Arne Christoffersen, Rolf H. Hansen og president Bjørnar Hartviksen i Lions Club Lofoten.

Lørdag er selve aksjonsdagen og da blir Lions club Lofoten sine medlemmer å treffe på tettstedene på Vestvågøy.

– Lions-medlemmer blir å treffe på Ballstad, Gravdal, Bøstad, Stamsund og flere steder på Leknes. Vi selger ikke tulipanbukettene, men alle som støtter oss med 100 kroner får en bukett som takk for støtten, sier de tre.

Gode formål

Pengene som kommer inn blir brukt på de mange sakene som Lions støtter.

-Pengene går blant annet til gjennomføring av kurse «Mitt valg» i alle skolene og barnehagene på Vestvågøy. Vi tar eldre med på turer, vi inviterer til høstfest og solfest, og støtter andre store og små tiltak i lokalsamfunnet, forteller Arne, Rolf H. og Bjørnar.

– Vi er også inne å betaler bassengleie slik at personer med ulike former for funksjonshemning kan være i bassenget på søndagene, legger Bjørnar til.

De forteller at Lions Club Lofoten har vært med i tulipanaksjonen i over 40 år, og folk er flinke til å støtte.

-Hvert år bestiller vi opp 550 buketter, og med unntak av ett år, så har vi hvert utsolgt. Vi håper selvsagt at folk er flinke til å støtte oss også i år, sier Bjørnar Hartviksen, Arne Christoffersen og Rolf H. Hansen i Lions Club Lofoten.


Artikkeltags