Bellamy Brothers klar for countryfestivalen

Leverte: Brødrene Howard og David Bellamy i Bellamy Brothers, leverte til et storfornøyd publikum. Foto: Geir Inge Winther

Leverte: Brødrene Howard og David Bellamy i Bellamy Brothers, leverte til et storfornøyd publikum. Foto: Geir Inge Winther

Nå er det klart at det blir Bellamy Brothers som blir hovedartist under årets Lofoten Countryfestival.

DEL

Lofoten Countryfestival arrangeres 5. til 8. september. Festivalen starter med konsert i Festivalteltet torsdag 5. og avsluttes med kirkekonsert i Borge kirke søndag 8..

Tidligere har det vært klart at i Lofothallen lørdag skal Daisy Duke Dawgs, Big B og Pk og Dansefolket spile. Nå er det også klart hvem som blir hovedartist.

– Det er en glede å ønske Bellamy Brothers velkommen tilbake til Lofoten Countryfestival! Howard og David fortsetter å bevise at deres vei til berømmelse har vært like unik som selve musikken deres – musikk som nå feirer 40 års suksess, skriver Countryfestivalen på sine hjemmesider.

Det er tredje gang Bellamy Brothers besøker Lofoten Countryfestival. Første gang var i 2009. Da de spilte på countryfestivalen i 2016 var alle billettene revet bort 14 dager før.

Les også: Bellamy Brothers: It’s good to be back 

Billettsalget er allerede i gang.

Les også: Lofoten Countryfestival: – Vi satser breiere, og gjør noen endringer 

Artikkeltags