Bellamy Brothers klar for countryfestivalen

Leverte: Brødrene Howard og David Bellamy i Bellamy Brothers, leverte til et storfornøyd publikum. Foto: Geir Inge Winther

Leverte: Brødrene Howard og David Bellamy i Bellamy Brothers, leverte til et storfornøyd publikum. Foto: Geir Inge Winther

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er det klart at det blir Bellamy Brothers som blir hovedartist under årets Lofoten Countryfestival.

DEL

Lofoten Countryfestival arrangeres 5. til 8. september. Festivalen starter med konsert i Festivalteltet torsdag 5. og avsluttes med kirkekonsert i Borge kirke søndag 8..

Tidligere har det vært klart at i Lofothallen lørdag skal Daisy Duke Dawgs, Big B og Pk og Dansefolket spile. Nå er det også klart hvem som blir hovedartist.

– Det er en glede å ønske Bellamy Brothers velkommen tilbake til Lofoten Countryfestival! Howard og David fortsetter å bevise at deres vei til berømmelse har vært like unik som selve musikken deres – musikk som nå feirer 40 års suksess, skriver Countryfestivalen på sine hjemmesider.

Det er tredje gang Bellamy Brothers besøker Lofoten Countryfestival. Første gang var i 2009. Da de spilte på countryfestivalen i 2016 var alle billettene revet bort 14 dager før.

Les også: Bellamy Brothers: It’s good to be back 

Billettsalget er allerede i gang.

Les også: Lofoten Countryfestival: – Vi satser breiere, og gjør noen endringer 

Artikkeltags