Ny artist klar for countryfestivalen

LAGER LIV: Hilljacks er kjent som et drivende dyktig band, som også lager liv. Her er vokalist Karina Kvernes og gitarist Ronnie Pettersen i det lekne hjørnet.

LAGER LIV: Hilljacks er kjent som et drivende dyktig band, som også lager liv. Her er vokalist Karina Kvernes og gitarist Ronnie Pettersen i det lekne hjørnet. Foto:

DEL

Lofoten Countryfestival arrangeres fra 3. til 6. september. Det er allerede klart at norske Rotlaus er hovedartist på fredag, og amerikanske The Mavericks på lørdag.

Nå er det klart at den norske gruppe Hilljacks kommer, og skal spille både fredag og lørdag.

– Vi er fantastisk glade for å kunne ønske Hilljacks hjertelig velkommen tilbake til Lofoten Countryfestival. Sist de var her gjorde de solide framførelser både i teltet, på hovedscenen og i kirka. Hilljacks er virkelig i vinden for tiden. I høst lanserte de det kritikerroste albumet «Country to the Bone», og de har blitt nominert til flere priser i USA, heter det på Facebook-siden til Lofoten Countryfestival.

Under fjorårets countryfestival var vokalist Karina Kvernes gjesteartist da PK og Dansefolket spilte.

Sangen «She's back in town» er blitt en stor radiohit over hele Europa.

Hilljacks spiller dansbar country, og er kjent som et meget godt liveband.

De er booket til en rekke festivaler, både i Norge og i utlandet. De skal blant annet spille på en stor festival i Tyskland i februar. 4. og 5. september er de tilbake på Leknes.

Les også: Toppnavn til Lofoten Countryfestival 2020:- Vi har jobbet steinhardt for å få de til Leknes

Les også: Steinar Albrigtsen kommer til Lofoten for å holde kirkekonsert

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken