Gå til sidens hovedinnhold

Lofoten strikker - slik kan du delta! 

Artikkelen er over 1 år gammel

To pinner og garn. Mer skal ikke til for å lage plagg, grytekluter eller sitteunderlag eller hva som helst annet.

For mange er det både inspirerende og lærerikt å se hva andre strikker. Derfor vil vi gjerne publisere bilder fra dere. Vi gleder oss allerede til å bla igjennom det vi tror blir høstens fineste bildeserie på nett hos oss. I tillegg kommer vi til å opprette et strikke-album på Lofotpostens facebookside slik at dere kan kommentere bildene eller stille spørsmål.

EPOST: Send inn bilder til av strikkeproduktene dine til iv@lofotposten.no. Skriv gjerne en kort tekst om det du har laget. Husk kontaktinformasjon!

LAST OPP: Du kan enkelt laste opp bilde og tekst her på Lofotposten. Følg denne linken for å laste opp.

INSTAGRAM: Bruk gjerne hashtaggen #lofotenstrikker om du har åpen profil på Instagram, helst i tillegg til å sende bildene til oss.

Ditt eldste strikkeplagg

Rundt om i skap og boder ligger det glemte strikkeskatter. Når man har opprydning sitter det ofte langt inne å kaste eller gi bort et strikkeplagg som en oldemor eller bestemor har strikket. Ullplagg har en forbausende evne til å holde seg fine i mange tiår. Kanskje har du et slik stasplagg liggende? Ta gjerne et bilde, fortell kort om det og send til iv@lofotposten.no eller last opp på Lofotpostens side.

Kommentarer til denne saken