Hanssen ble norgesmester: – Det hadde jeg overhodet ikke forventet

Sliten: Remi Hanssen var veldig sliten etter å ha fullført ekstremdistansen i Lofoten Triathlon.

Sliten: Remi Hanssen var veldig sliten etter å ha fullført ekstremdistansen i Lofoten Triathlon.

Remi Hanssen tok tredjeplassen på ekstremdistansen i Lofoten Triathlon, ble norgesmester og beste lokale utøver.

DEL

– Det er utrolig artig. Det hadde jeg overhodet ikke forventet, sa Hansen etter løpet.

Hanssen tok gullmedalje i NM klassen 45 - 50 år.

– Årsklassen min er vel den med flest deltakere. 40- til 50-åringene har tid til å trene. De har ikke noe annet å gjøre, humrer Hanssen.

– Det er mange spreke folk i den klassen, konstaterer norgesmesteren.

Han forteller at på svømmedelen tok han det litt rolig for å ikke slite seg helt ut, og at sykkeletappen ble nok så hard.

– Da jeg var på første fjellet tenkte jeg "koffer e du så jævlig dårlig å sykle", men så er jeg sånn passe oppegående i terrengløp, sa Hanssen.

Hanssen er mer enn passe oppegående i terrengløp. Da han var ferdig med sykkeletappen lå Hanssen på trettendeplass, men han klarte å hente inn 10 løpere på løpedistansen, slik at han sikret bronsjemedalje på ekstremdistansen.

– Jeg tenkte da jeg kom inn med sykkelen at jeg måtte bare prøve å knalle til fra start, men jeg var "stokke peise" stiv. Hvis det forteller noen, så lå jeg på 3,45 på de første kilometerne, bare for å prøve å ta igjen noen av de andre løperne. Det funka veldig bra, sa Hanssen.

I fjor brukte Hanssen 14:20:47 på løypa, i år knuste han sin egen rekord med over én time og 20 minutt. Han kom inn på tiden 12:59:20.

Hanssen sier at han følte seg veldig sliten i kroppen.

– Jeg deltok på Swedman for knappe fire uker siden. Jeg var veldig spent på om jeg skulle klare å få kroppen i orden før løpet, sa Hanssen.

Artikkeltags