Representerer nordnorsk mat i Oslo

Viser Nord-Norge: Angelita Eriksen og Tamara Singer i Lofoten Seaweed Company AS er plukket ut til å representere Nord-Norge på Matstreif i Oslo til helgen.

Viser Nord-Norge: Angelita Eriksen og Tamara Singer i Lofoten Seaweed Company AS er plukket ut til å representere Nord-Norge på Matstreif i Oslo til helgen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lofoten Seaweed er plukket ut til å delta på Norges største matfestival i Oslo.

DEL

8. og 9. september møtes matprodusenter fra hele landet til Matstreif i Oslo, som er landets største matfestival og arrangeres årlig av Innovasjon Norge. Åtte produsenter fra den nordligste landsdelen er plukket ut til å representere Nord-Norge i bodene på Rådhusplassen og Kontraskjæret. Blant disse er Lofoten Seaweed i Flakstad som skal delta med sine produkter av tang og tare fra Lofothavet.

– Sammen skal bedriftene være et utstillingsvindu for landsdelens matmangfold, samtidig som de får en unik anledning til dialog med kunder, heter et i pressemeldingen fra Fylkesmannen i Nordland som koordinerer deltakelsen fra de åtte bedriftene som inngår under fanen «Mat fra Nord-Norge».

I tillegg deltar Tørrfisk fra Lofoten på Matmerk sin avdeling, og Lofoten gårdsysteri og Aalan Gård fra Vestvågøy på Bondens marked. Lofotpils fra Vågan deltar på standen for lokale byggeri.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken