Representerer nordnorsk mat i Oslo

Viser Nord-Norge: Angelita Eriksen og Tamara Singer i Lofoten Seaweed Company AS er plukket ut til å representere Nord-Norge på Matstreif i Oslo til helgen.

Viser Nord-Norge: Angelita Eriksen og Tamara Singer i Lofoten Seaweed Company AS er plukket ut til å representere Nord-Norge på Matstreif i Oslo til helgen. Foto:

Lofoten Seaweed er plukket ut til å delta på Norges største matfestival i Oslo.

DEL

8. og 9. september møtes matprodusenter fra hele landet til Matstreif i Oslo, som er landets største matfestival og arrangeres årlig av Innovasjon Norge. Åtte produsenter fra den nordligste landsdelen er plukket ut til å representere Nord-Norge i bodene på Rådhusplassen og Kontraskjæret. Blant disse er Lofoten Seaweed i Flakstad som skal delta med sine produkter av tang og tare fra Lofothavet.

– Sammen skal bedriftene være et utstillingsvindu for landsdelens matmangfold, samtidig som de får en unik anledning til dialog med kunder, heter et i pressemeldingen fra Fylkesmannen i Nordland som koordinerer deltakelsen fra de åtte bedriftene som inngår under fanen «Mat fra Nord-Norge».

I tillegg deltar Tørrfisk fra Lofoten på Matmerk sin avdeling, og Lofoten gårdsysteri og Aalan Gård fra Vestvågøy på Bondens marked. Lofotpils fra Vågan deltar på standen for lokale byggeri.

Artikkeltags