– Dette betyr forhåpentligvis at vi kan sette spaden i jorda for Lofoten skatepark allerede i mai

50.000 kroner: Gjermund Haakestad og Jim Andreassen i Lofoten Skateboarding fikk Coop Nord frivillighetspris for 2015.Foto: Rune Stoltz Bertinussen

50.000 kroner: Gjermund Haakestad og Jim Andreassen i Lofoten Skateboarding fikk Coop Nord frivillighetspris for 2015.Foto: Rune Stoltz Bertinussen Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Torsdag mottok Lofoten skateboarding, ved leder Gjermund Haakestad, Coop Nords frivillighetspris på 50.000 kroner.
– Dette betyr forhåpentligvis at vi kan sette spaden i jorda for Lofoten skatepark allerede i mai, sier Haakestad, som var i Tromsø for å motta prisen sammen med sponsoransvarlig for Lofoten Skateboarding, Jim Andreassen.
I alt ble 24 ulike foretak nominert og vurdert til frivillighetsprisen.
– Årets vinner kommer fra et miljø som normalt ikke står fremst i køen når midler deles ut. Derfor er vi i år ekstra stolte av at vi bidrar til å realisere et konkret anlegg i et område hvor det ikke finnes noe slikt fra før, sier styreleder Roal Linaker i Coop Nord.
– Coop Nord er med dette den nest største enkeltbidragsyteren til Lofoten skatepark. Prosjektet sto litt i stampe, men med dette bidraget har vi nå passert 300.000 kroner i innsamlede midler fra lokalt næringsliv. Det betyr at vi trolig kan få spaden i jorda for første byggetrinn i mai, sier Jim Andreassen.
Lofoten Skateboarding har planlagt Lofoten skatepark siden etableringen i 2011. I 2013 fikk de tildelt to mål med tomt fra Vestvågøy kommune, tett inntil Leknes stadion. Hele anlegget er planlagt over 1.400 kvadratmeter, og skal inneholde bow, flatt, ledge og quarterpipe.
Totalt er Lofoten skatepark beregnet å koste nær fire millioner kroner.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags