Meteorologen: – Været frem mot helga ser ikke så halvgærent ut

DEL

Natt til onsdag sneiet et lavtrykk innom kysten og skapte vind opp til liten kuling fra sør. i Lofoten Onsdag formiddag vil det komme noen regnbyger, men været bedrer seg noe, ifølge vakthavende meteorolog, Bente Wahl.

– Senteret til lavtrykket ligger rett utenfor Lofoten og beveger seg nordover. Det kan bli mellom frisk bris og liten kuling onsdag formiddag, men midt på dagen vil vinden dreie til vest/nordvest samtidig som lavtrykket trekker mot Troms, forklarer meteorologen.

Torsdag vil noen mindre lavtrykk passere Lofoten. Disse kan føre til enkelte regnbyger, men Wahl sier sjansene også er gode for solglimt i løpet av dagen.

– Er dere heldige kan det klarne opp og bli veldig fint. Temperaturene vil ligge mellom 14 og 15 grader. Det er ikke en veldig dårlig værmelding, men ikke den beste heller, supplerer hun.

Fredag og lørdag ser ut til å bli fine dager.

– Det ser ut til å bli et par dager som kan bli ganske fine. Søndag ser det ut til å bli mer skyer, gråvær og regn. Generelt vil jeg si at været frem mot helga ikke ser så halvgærent ut, konkluderer hun.

Artikkeltags