Gå til sidens hovedinnhold

Lofotinger tatt ut til talentsamlinger

Artikkelen er over 2 år gammel

Sigurd Ekrem, Sigfred Jacobsen Fagerlid og Fredrik Skulbru Klevstad er tatt ut til talentsamlinger i Porsgrunn og Murmansk.

Sigurd Ekrem er tatt ut til Equinors talentleir for gutter i aldersgruppen 14 til 16 år i Porsgrunn. Samlingen avholdes 24. til 28. juni, og på G16 og G15-nivå er det tatt ut et landslag og et skyggelandslag. For G14 er det tatt ut to sidestilte tropper.

Ekrem er tatt ut på G16-landslaget, som ledes av Gunnar Halle.

– Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland til fotball.no.

– Talentleiren er en viktig arena med tanke på spissing og finsikting inn mot landslag, men først og fremst skal det være en inspirasjonsarena. Forhåpentligvis gir en slik samling spillerne et ekstra «boost» og viktig læring som de tar med seg hjem i klubbhverdagen sin, fortsetter Grøttland.

Sigred Jacobsen Fagerlid og Fredrik Skulbru Kveldstad er begge tatt ut til Barents Summer Games 2019, som i år arrangeres i Murmansk.

Samlingen avholdes fra 30. august til 1. september, og de to lofotingene skal representere Nord-Norge.

Kommentarer til denne saken