Inger (37) flytter hjem og jobber i Lofotposten: – Her er alt man trenger

NY ANSATT: Inger Sandnes er Lofotpostens nye ansikt i markedsavdelingen

NY ANSATT: Inger Sandnes er Lofotpostens nye ansikt i markedsavdelingen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Inger Sandnes er Lofotpostens nye ansikt i markedsavdelingen. Svolværingen flyttet hjem igjen etter nitten år borte.

DEL

Inger Sandnes (37) startet som medierådgiver i slutten av oktober med kontorsted i Svolvær.

– Jobben er veldig bra. Det er mye å sette seg inn i, men jeg har flinke kollegaer som lærer meg det jeg trenger, forteller Sandnes.

– Vi er så klart kjempefornøyd med å ha fått Inger på laget. Hun har mye relevant kunnskap, er engasjert, interessert og hun er allerede godt i gang med å bli kjent med våre kunder, forteller salgssjef Christine Johansen Husjord.

Nå er det da fem på markedsavdelingen i Lofotposten. Inger Sandnes i Svolvær og Marit Sirnes på Leknes er medierådgivere. Sander Lied Edvardsen har rollen som medierådgiver og produsent, Liss-Wenche Pettersen tar seg av privatkundene og Christine Johansen Husjord er salgssjef.

– Her er alt

Sandnes flytter hjem igjen etter å ha bodd sør i Norge siden 1999.

– Det jeg synes er bra med Lofoten, og som gjør at vi kan flytte hjem, er at det ikke mangler noe. Her er alt man trenger. Det er få andre plasser som har så få innbyggere, og likevel et så godt tilbud, mener Sandnes, og legger til:

– Her kan vi få alt det fine som en liten plass tilbyr. Samtidig litt av det urbane, som vi er så glad i. Det er viktig, ellers hadde vi ikke flyttet hit.

Ville ha natur

Hun flyttet fra Svolvær til Trondheim for å studere. Her tok hun en utdannelse i kommunikasjon. De siste åtte årene har hun bodd i Oslo, hvor hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Lånekassen.

– Vi trivdes veldig godt i Oslo, men etter vi fikk barn ville vi bo et annet sted. Det blir bra for alle å flytte til et mindre sted med natur og familie, sier hun.

Sammen med kone og to barn på ett og fire år har Sandnes sikret seg ei tomt på Kreta i Kabelvåg.

– Vi ville bo slik at vi ser havet og har naturen innpå oss. Nå skal vi bo på en klippe, forteller hun.

Først må bare huset bygges. Barna har fått plass i barnehage nært det framtidige hjemmet. Kona Trude Holun leter etter en jobb innen administrasjon og utvikling.

Artikkeltags