Christine er årets salgssjef i Amedia: - Dette er først og fremst en laginnsats!

Årets salgssjef: Christine Johansen Husjord i Lofotposten er kåret til årets salgssjef i Amedia.

Årets salgssjef: Christine Johansen Husjord i Lofotposten er kåret til årets salgssjef i Amedia. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Salgssjef Christine Johansen Husjord i Lofotposten er nylig kåret til "Årets salgssjef" i Amedia.

DEL

Amedia som står bak totalt 66 avistitler i Norge har nylig kåret Christine Johansen Husjord i Lofotposten både til regionens beste salgssjef og til "Årets salgssjef" i 2017.

- Dette er jo veldig artig, men det er først og fremst en laginnsats! Jeg får utmerkelsen, men det er fordi vi som team i Lofotposten har levert så godt, sier Johansen Husjord som er glad for at annonsørene vil bruke Lofotposten.

- Det er bra at kundene våre opplever god effekt som gjør at de ønsker å bruke oss som et lokalt medium. Vi har også et team som fungerer så godt slik at vi kan prestere slik vi gjør.

Dessuten spiller utviklingen i regionen inn mener salgssjefen.

- Lofoten går godt og det skjer mye spennende utvikling i næringslivet. Det gjør at det drypper på oss også, alt det positive som skjer skaper ringvirkninger også for oss, sier hun.

For å bli kåret til årets salgssjef i Amedia må man ha vist til ekstraordinære prestasjoner gjennom 2017 forteller Lena Slåtto, salgsdirektør i region nord i Amedia. Hun slår fast at det har man definitivt gjort her.

- Christine og hennes team levert lokalt samme omsetning i 2017 som 2016 noe som er er stor prestasjon i det markedet vi opererer i. Tar vi med nasjonale kunder har Christine klart å skape en vekst på 4% i forhold til 2016. Det betyr at de har gjort mange ting riktig i forhold til kundene sine i Lofoten. Jeg tror en av suksessfaktorene er tett oppfølgning, gode produkter og sterk distribusjonskraft, mener Slåtto.

- Det blir spennende å følge Christine gjennom 2018. Muligheten for at trofeet fortsetter å være i Lofotposten er stor, sier salgsdirektør Lena Slåtto.

Artikkeltags