- Stor stas å være nominert!

Redaktører: Lofotpostens sjefredaktør Marianne Steffensen Kielland var nominert som årets kvinnelige medieleder. Her sammen med Finnmarkens redaktør Anniken Sandvik som ble "Årets talent".

Redaktører: Lofotpostens sjefredaktør Marianne Steffensen Kielland var nominert som årets kvinnelige medieleder. Her sammen med Finnmarkens redaktør Anniken Sandvik som ble "Årets talent".

Artikkelen er over 1 år gammel

Lofotpostens sjefredaktør Marianne Steffensen Kielland er fornøyd med bare å ha blitt nominert til prestisjetung pris som årets kvinnelige medieleder.

DEL

Sammen med sjefredaktør i Adresseavisen, Kirsti Husby (46), og organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV2, Sarah Willand (41), kjempet hun om den gjeve lederprisen, som deles ut av Medienettverket – forum for kvinner i ledelse.

Prisen ble delt ut torsdag kveld og gikk til Kirsti Husby i Adresseavisen.

Selv om Lofotpostens redaktør ikke gikk helt til topps i kåringen er Marianne Steffensen Kielland fornøyd likevel.

- Det er stor stas bare å bli nominert til en slik pris og få være med i finalen på denne måten, sier hun torsdag kveld.

Juryen meldte i forkant av prisutdelingen om en rekke sterke kandidater og gode nominasjoner før man landet på de tre finalistene

– Marianne S. Kielland overtok våren 2014 som sjefredaktør og direktør i Lofotposten, og fikk da både nedbemanning og en omstridt sammenslåing i fanget. Sistnevnte ble så upopulær at eierne snudde igjen året etter. Siden da har Kielland og kollegene snudd skuta, og skapt ny vekst i den snart 123 år gamle avisa. Ikke minst gjennom solid rekruttering og utvikling av dyktige kolleger – mange av dem unge kvinner, het fra juryen da finalistene ble presentert.

Finnmarkens redaktør Anniken Sandvik ble kåret til Årets Talent. Finnmarken er på lik linje med Lofotposten del av mediekonsernet Amedia.

Les også: Marianne kan bli Årets kvinnelige medieleder

Artikkeltags