Cupfinalen en stor opplevelse

Bjørn Strøm og Haugesund var ikke helt på høyde med Olivier Occean og Lillestrøm.

Bjørn Strøm og Haugesund var ikke helt på høyde med Olivier Occean og Lillestrøm. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

FK Haugesund - Lillestrøm SK 0-2: Svolværgutten Bjørn Strøm satt igjen med sitt livs opplevelse, og ros fra treneren etter cupfinalen på søndag mot Lillestrøm.

DEL

FK Haugesund klarte å ri av et voldsomt trykk fra Lillestrøm de første 20 minuttene, og de holdt 0-0 til pause. Etter pause startet vestlendingene best på Ullevaal, og kampen sto og vippet. Da scoret Olivier Occean.
- Det er synd vi slipper inn mål i vår beste periode. Det er aldri artig å tape en fotballkamp, men dette var en stor opplevelse, sier Bjørn Strøm til Lofotposten etter kampen.
Bjørn Strøm har tidligere vært med på å bli seriemester i 2. divisjon to ganger med FK Lofoten, og en gang med Tromsdalen. Det kan ikke måle seg med denne opplevelsen.
- Det var en fantastisk atmosfære på tribunen, og alt rundt kampen hadde en spesiell atmosfære. Dette er definitivt det største jeg har vært med på, sier 23-åringen.

Leverte en god kamp
FK Haugesund hadde tidvis store problemer mot LSK. Men problemene var ikke på høyrebacken til Bjørn Strøm. For Strøm leverte en god kamp, og motstander Magnus Myklebust ble tilslutt tatt av banen.
- Jeg er godt fornøyd med egen innsats. Jeg gjør meg på ingen måte bort i cupfinalen, sier Strøm selv.
- Olivier Occean var banens gigant. Du hadde ikke så mange dueller med han, men de få duellene du hadde med han - hvordan var de?
- Occean er sterk som juling, og gikk jeg i kroppen på han så bare prellet jeg av. Slike spillere som han, må stoppes på andre måter, sier Strøm.
Selv om Strøm som alle andre sleit med Occean, vanket det ros til høyrebacken fra sjefen etter kampen.
- Bjørn leverer en kjempe kamp. Jeg er imponert over det han presterer. Det er ikke så mange månedene siden han ble omskolert til back, sier trener Rune Skarsfjord.
- Hva tenker du om fremtiden til Bjørn?
- Vi kommer til å fortsette å bruke han på høyresiden. Han er en spennende backtype som det ikke finnes så mange av i Norge, sier Skarsfjord.

Tips Oss

Artikkeltags