Jubelstemning på Arctic kite Camp

Kari Schibevaag fra Madla i Rogaland er medeier i opplevelsessenteret Lofoten Adventure Company på Ramberg, og kitedronningen med VM titler i fleng, var som vanlig i perlehumør på kitecampen.

Kari Schibevaag fra Madla i Rogaland er medeier i opplevelsessenteret Lofoten Adventure Company på Ramberg, og kitedronningen med VM titler i fleng, var som vanlig i perlehumør på kitecampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fra München til Ramberg for å kite.

DEL

- Helt fantastisk og vi kommer tilbake til Ramberg, jublet Laura Dietze og Vladimir Svircev fra München på den 3. sommerutgaven av Arctic kite Camp på Ramberg.

Campen strekker seg fra onsdag til og med søndag, og tyskerne lovpriser opplevelsen på campen og naturen som omkranser Arctic kite Camp.

- Vi bare elsker Lofoten og spesielt Ramberg. Fantastisk natur og ikke minst alle de imøtekommende folkene som vi møter. Ja du kan skrive hva du vil, vi finner ikke ord for å beskrive det vi opplever her, ler Laura og Vladimir.

Se bildeserie: Stor stemning på Arctic kite Camp

Fant campen på nett

At de fant frem til Arctic kite Camp på Ramberg, takker de internett for.

- Vi fant den på nettet, og bestemte oss for at hit måtte vi dra. Vi liker røff natur, og det finns ikke mange slike vakre plasser som her, fastslår paret fra München.

- Vi planlegger allerede neste års ferie, og da blir det Lofoten og Ålesund, smiler de, før det bærer til vanns og ny runde med kiten.

- Utrolig heldig

En annen som stortrives på campen er Markus Jäntti fra Gravdal, som vant kitecamp gjennom Lofotposten.

- Jeg er bare så utrolig heldig som får være med på dette, og må få takke Lofotposten for at de ga meg denne opplevelsen, sier han opprømt.

Markus forteller at han liker spenning og å utfordre seg selv.

- Her får man bevege seg i usikker sone, og etter hvert kjenne på mestringsfølelsen. Det syns jeg er fantastisk, og jeg gleder meg vilt til fortsettelsen.

Hjelp å få

Om nakke, skuldre eller rygg skulle slå seg vrang på campen som inneholder mange aktiviteter utenom kitingen, er hjelpen like rundt hjørnet i form av campens egen kiropraktor.

- Målsetningen vår er at deltakerne skal få yte maks, og reise hjem i god form, fastslår Tom Jonassen - kitecampens faste kiropraktor fra Eureka kiropraktikk.

Fornøyd sjef

Årets sommerutgave av Arctic kite Camps er den tredje i rekken, og arrangeres gjennom opplevelsessenteret Lofoten Adventure Company på Ramberg. ”Sjefen” på Rambergstranda er Rogalandsjenta Kari Schibevaag som har VM titler i fleng.

- Vi er kjempefornøyd med 14 stykker på campen, og at det kommer folk helt fra Tyskland, viser at vi begynner å nå ut med at vi driver med kiting her. Og så får vi vist frem hvor flott vi har det her, sier Kari smilende med humør som smitter.

- I morgen skal vi grille kvalkjøtt, og det gleder deltakerne seg til, sprudler Kari, og legger til at man også pleier det sosiale.

- Lørdag kveld skal vi kose oss sammen på Ramberg Gjestegård, og da håper vi at lokalbefolkningen kommer og har det gøy sammen med oss, sier den engasjerte humørsprederen Kari Schibevaag.

SE BILDESERIE: Stor stemning på Arctic kite Camp

Artikkeltags