Kjempet Glimt i senk

Sigve Lied Edvardsen jublet uhemmet etter å ha sendt hjemmelaget i føringen

Sigve Lied Edvardsen jublet uhemmet etter å ha sendt hjemmelaget i føringen Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

- Vi møter et hardtarbeidende Lofoten-lag som vil mer enn oss. De springer mer, jobber mer, kriger mer og er mer direkte i spillestilen, sier tidligere fotballproff.

DEL

Stig Johansen, Kabelvåg-væring, tidligere utenlandsproff og nå trener for Bodø/Glimt 2 roste FK Lofoten etter at hjemmelaget kjempet de gule i senk på Stranda stadion mandag.

Det var bortelaget som kom best i gang, og de helgule tok ledelsen tidlig i kampen etter passivt forsvarsspill av FK Lofoten. Emil Hansen Mørkved fikk forsere uhindret innover i banen og curlet ballen utagbart i nettet bak FK Lofotens sisteskanse Espen Bendiksen.

Etter knappe halvtimen utligner Lofoten ved André Nordheim. Christian Holst vinner et frispark i gunstig posisjon ute på Lofotens venstreside. Sigve Lied Edvardsen legger ballen inn i feltet hvor Nordheim kommer stormende og skaller ballen kontant i nota.

2-1 kommer etter timen spilt. En meget opplagt Tobias Jensen varter opp med glimrende spill fra sin høyrekant, og sender Christian Holst gjennom ned mot dødlinja. Han legger ballen på tvers av feltet hvor Lied Edvardsen venter, demper ballen, og knaller den utagbart i mål.

- Vi spiller en elendig fotballkamp, men det tar ikke noe fra at Lofoten spiller en god kamp. De spiller oss dårlige. Jeg visste hva som kom til å møte oss med lange baller, kriging og dødballer, sier Johansen, som ble spesielt imponert over en av hjemmelagets spillere.

- De har noen som krydrer spillet litt. Sigve Lied Edvardsen står frem og viser at han kan gjøre ting på en vanskelig bane. Jeg ble litt imponert over han. Han står fram i dag som en ok spiller, og det ser man etter som spillerutvikler, smilte Johansen.

Artikkeltags