Med i kampen om KM-tittelen

Puttet igjen: Kamilla Hansen jager alltid scoring ? denne gang ble det to fulltreffere.Arkivfoto: Eirik EIdissen

Puttet igjen: Kamilla Hansen jager alltid scoring ? denne gang ble det to fulltreffere.Arkivfoto: Eirik EIdissen Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Uavgjort mot Medkila i helgen gjør at Leknes J19 kjenner lukten av KM-gull.

DEL

– Ja, 2–2 borte mot Medkila gjør at tabellen nå ser skikkelig spennende ut. Medkila og vi ligger fortsatt likt på toppen av tabellen med åtte poeng, men de har en kamp mindre spilt enn oss. Mjølner og Hardhaus har begge tre poeng, men Mjølner har to kamper mindre spilt enn oss, Hardhaus en kamp, åpner Leknes-trener Sten Roger Sandnes.

Også i den første kampen spilte de to lagene uavgjort, da ble det 1–1 på Leknes.

Til helgen

Det meste avgjøres førstkommende lørdag når Leknes tar imot Mjølner på det flunkende nye kunstgresset i Leknes Idrettspark.

Kun seier og revansje for 1–5 tapet i Narvik er godt nok for Kamilla Hansen & Co.

Nettopp Kamilla Hansen var sentral da Leknes spilte 2–2 mot Medkila i Harstad. Hun scoret begge målene for himmelblåtrøyene – begge i første omgang.

I andre omgang slapp Leknes Medkila inn i kampen med både redusering og utligning.

Kjørte kampen

– Vi kjørte kampen før pause. I andre omgang ble det kanskje for mange bytter. Men nå dreier det seg om møtet med Mjølner på lørdag, sesongens siste kamp for vår del. Alt fokus og all kraft rettes inn mot det oppgjøret. Vi håper at mange møter opp i Leknes Idrettspark og støtter oss i kampen om KM-tittelen, fortsetter Sten Roger Sandnes.

Fortsatt vil ikke Leknes-treneren si så mye om neste sesong og et eventuelt damelag på beina i klubben. Det vi vet, er at mange av spillerne kan tenke seg det – under visse forutsetninger.

Artikkeltags