Nytt stortap for FK Lofoten

Espen Celius header, men ballen går utenfor.

Espen Celius header, men ballen går utenfor. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

For å vinne fotballkamper må man score mål. Det sliter FK Lofoten med.

DEL

FK Lofoten gikk på nok et stortap i helgen. Laget måtte se seg slått 2-6 ovenfor Stålkameratene.

Men hovedutfordringen for hjemmelaget nå er å få ballen i mål. Man er nødd til å score dersom man skal vinne fortballkamper. Mot Stålkameratene hadde laget to skudd i stanga før fem minutter var spilt, og spesielt det første stangskuddet, som André Nordeim hadde, burde havnet innenfor stengene. På den andre sjansen var det Julian Gjertsen som skøyt i stanga. I tillegg hadde Lofoten flere store muligheter.

Vertene tok ledelsen 1-0, men Stålkameratene viste seg lang mer effektive, og ledet 3-1 til pause.

I andreomgangen prøvde Lofoten å legge press på Stål, men en enkel Stål-scoring i omgangens første fase, gjorde at kampen var kjørt.

- Vi er rett og slett for dårlige. Vi klarer ikke å score mål, og vi slipper motstanderen for lett til foran eget mål. Men vi skal kjempe videre. Kampen om å overleve i 3. divisjon er ikke over, sier kaptein Trygve Eriksen.

Lofoten hadde før kampen meldt at tidligere profiler i laget, Glenn Jensen, Roy Ekrem og Hans Jørgen Andersen, ville trå hjelpende til i innspurten av sesongen. Glenn Jensen spilte hele kampen. Han bidro med å holde på ballen, og binde opp motstandere. Men kom ikke til store målsjanser.

Hans-Jørgen Andersen og Roy Ekrem kom innpå da halvtimen gjenstod, og laget lå under 1-4. Dermed var det lite de kunne gjøre for at laget skulle vinne.

Likevel bidro gammelkaran. Andersen jobbet og slet, og kom til en stor sjanse. Ekrem var mye involvert, og satte like godt inn ett mål for Lofoten.

I skrivende stund kjenner vi ikke resultat i kampen mellom Grand Bodø og Sortland, som er Lofotens argeste konkurrenter i nedrykkskampen.

Les også: Hva nå, FK Lofoten?

Les også: – Nå prøver vi å berge stumpene

Artikkeltags