Poengløs hjemmekamp

Jens Bjelland Grønvold i kamp med en Melbo-angriper.

Jens Bjelland Grønvold i kamp med en Melbo-angriper. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kabelvåg trenger poeng for å berge plassen i 4.divisjon, mot Melbo ble det null.

DEL

Kabelvåg tok torsdag imot serieleder Melbo, til seriekamp på Kabelvåg stadion. Med nymontert bane lys og flott spillevær, så ble Melbo for sterke for hjemmelaget. Da kampen var over hadde Melbo skutt fire baller i mål, derav to straffer, mens det nærmeste Kabelvåg kom var et annullert mål av Ali.

Likevel skal KIL ha honnør for at de gjorde et ærlig forsøk på å skaffe seg poeng.

- Vi satset på å ligge lavt i banen, forsvare oss, for så å satse på hurtige overganger. Taktikken fungerte lenge, og vi syntes det fungerte. Men vi fikk for få overganger til å score. Hadde vi hatt litt tur så kunne vi scoret, og det kunne virkelig ryste Melbo, sier Anders Løvik om førsteomgangen.

Melbo klarte ikke å score før overtiden av førsteomgang var igangsatt.

Fire poeng

I andreomgangen scoret Melbo helt i starten, og Kabelvåg maktet aldri å svare. Dermed ble det en forventet borteseier til serielederen.

- Melbo er et klart bedre lag en vi er, og de straffer oss hardt for feilene vi gjør. Vi er nok lagmessig noe svekket i forhold til laget vi mønstret i sommer. Hadde Tor-Inge Nikolaisen, Frank Vegar Esperø, Andreas Juul og Arne Ragnar Nilsen vært med, så kunne vi gitt Melbo mer motstand, forsetter Løvik med .

- Men dere trenger poeng for å berge plassen i 4. divisjon?

- Ja, vi har beregnet at vi trenger fire poeng på tre kamper for å berge oss. Men det avhenger også av hva som skjer i 3. divisjon. Dersom både Lofoten og Sortland skulle rykke ned, så ser det verre ut for oss. Dersom ingen av dem rykker ned, så er situasjonen langt lysere, avslutter han.

Kabelvåg ligger nå tredje sist på tabellen. For laget gjenstår to bortekamper, først Harstad B, så Landsås, før årets sesong avsluttes med hjemmekamp mot Ballstad.

Laget har i skrivende stund en luke på tre poeng til Mjølner 2 på plassen bak.

Kampfakta

Kabelvåg- Melbo 0-4 (0-1)

4. div. menn

Kabelvåg stadion

0-1 Adrian Pedersen (46)

0-2 Mathias Bergvik (48)

0-3 Pedersen (straffe, 67)

0-4 Pedersen (straffe, 86)

Gule kort: Einar Hansson, Melbo)

Dommer: Reidar Grønnbeck, Kvæfjord.

Tilskuere: 40 stk

Artikkeltags