Slått, men ikke utslått

En slått, men ikke utslått Flakstad-gjeng etter 1-2 mot tabelltoer Gravdal i sesongens siste kamp.

En slått, men ikke utslått Flakstad-gjeng etter 1-2 mot tabelltoer Gravdal i sesongens siste kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vi kan her og nå avkrefte ryktene om Flakstads ”død”.

DEL

I den senere tid har ryktebørsen fortalt oss at kampen Flakstad-Gravdal ville bli de helrødes siste A-kamp på en tid.

-Scorer for lite

Bernt Windstad og Hugo Johansen avkrefter ryktene.
- Vi har slitt i perioder med få spillere på trening og knapt med spillere til kamp når guttespillerne var opptatt på annet hold. Men vi satser vel på A-lag også neste sesong, sier superveteran Hugo Johansen som voktet Flakstad-målet mot Gravdal.
- Vi var langt nede da to av våre beste spillere gikk til Leknes midt i sesongen, men vi reiste oss også da, sier spillende trener Bernt Windstad som signerte Flakstads mål da de helrøde tapte 1-2 mot Gravdal.
- Vi har 12-13 guttespillere som vi må ta vare på og gi et tilbud om spill på A-laget, det er bare å stå på videre, selv om Leknes tar spillere fra oss uten å gi noe igjen, fortsetter Bernt Windstad.

Flakstad endte til slutt som nummer fem av sju lag – 15 poeng på 18 kamper etter tre seire, seks uavgjorte og ni tap. ”Vi scorer for lite på sjansene”, lyder omkvedet.

-Fornøyd

Gravdal vant som nevnt 2-1 etter scoringer signert Kenneth Eines og Jørgen Bugge. Det betyr at Gravdal endte som nummer to ved veis ende i årets 5.-divisjon.
- Jeg er fornøyd. Målet var å vinne flere kamper enn vi tapte, samt å ha det gøy. Det har vi klart, sier en fornøyd trener Rune Solstad.

Artikkeltags